שאלה בנושא גמילה מהנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    אני חוזרת לעבודה ב- 20.05 ולכן החלטתי מעכשיו להתחיל לשלב לדניאל גם מטרנה, יחד עם ההנקה ובכך לאט לאט להוריד את ההנקה עד שאחזור לעבודה
7 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי אם את מורידה את ההנקה בהדרגה את לא צריכה כדורים.
    לגבי הירידה בכמות היציאות, זה ממש לא נורא, מטרנה מתעכל אחרת.
    יעל, אמא של יונתן
  • שמעי.... אני עם אלירן הורדתי בהדרגה ולא קרה כלום. - לקח לי בהדרגה... חודש !

עם יעל גם בהדרגה... אבל זה לא עבד... היה לי גודש... ובהמלצת הרופא... כדי שלא תיהיה דלקת... הוא נתן לי מרשם ל כדורים....
    לא היו לי תופאות לוואי או משהו.
  • תודה
  • ראשית כל - את יודעת שיש חוק חדש עכשיו שאפשר להאריך את חופשת הלידה עד חצי שנה?....אמנם בלי תשלום - אבל יש לך את הזכות הזו....

אני עם הגדולה הפסקתי בהדרגה - ולא היה גודש ולא כלום....ברגע שהיה גודש - הייתי שואבת קצת - ולבד זה הפסיק....מעולה שאת מרגילה אותה לבקבוק
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אם את עושה את זה בהדרגה אז ין צורך בכדורים כי הגוף יתרגל לבד לייצר פחות ופחות חלב.
    בכל מקרה, את הכדורים את לוקחת רק במידה והחלטת סופית להפסיק להניק, כי אין דרך חזרה, ואסור להניק אחרי שלוקחים את הכדור (אם אני לא טועה זה סה"כ 2 כדורים).
    לגבי היציאות - לילדים יונקים באמת יש הרבה יציאות, גם נופר לפחות פעמיים ביום.
    לדעתי אם יש כל יום יציאה זה בסדר גמור, היא תתרגל בהדרגה

מיטל
  • אורטלי - לגבי החוק, זה לא תקף אליי, זה למי שילדה מתישהו בחודש מרץ ואילך... בכל מקרה, לצערי אין אפשרות להישאר בבית עוד 3 חוד' ללא משכורת, לכן הערכתי בחודש בלבד ולא עשו לי שום בעיות בעבודה עם זה.

לגבי ההנקה - אני גם לא רוצה להפסיק את ההנקה במכה אחת, אבל הפחד שלי הוא הגודש, אז אני באמת אגדיל את המינון לאט לאט של המטרנה ואז הדרישה תרד

[url=http://www.glitterfly.com]
  • לגבי היציאות שלה- אם את רואה שזה גורם לכאבי בטן ממשיים, אולי כדאי לנסות תמ"ל אחר? יכול להיות שמטרנה לא מתאימה לה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה