גם לי יש סקר :)) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סתם אין לי

33 תגובות
עמוד 1
  • סחטיין עלייך!!!!!!!!
    אבל מאמי זה לא חייב להיות פירות וירקות את יכולה לקנות לו מעדני דייאט וחטיפי אנרגיה של עד 60 קלוריות לחם קל עם שכבה דקה של ריבה בקיצור לא חסר אבל אל תדכאי את הילד רק עם פירות וירקות למרות שאין כמו הפירות של הקיץ
  • ליטוש שנים שלא דיברנו! הכל טוב מה איתכם?

• מה יהיה לא יהיה לנו יותר ספוגניה ?
  • חחח הוא היה מספיק זמן סופגניה עכשיו שיהפוך ללביבה

• טוב, אצלנו כולם מנשנשים.....
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • באמת שנים לא דיברנו.. אבל אתמול התחברתי למסנג'רא ואף אחת לא הייתה מחוברת!

• אורטלי גם אני ככה מנסה לעשות דיאטה אבל קשה עם הנישנושים
  • כל הכבוד לך השלושה ק"ג!!!!

וכל הכבוד לך שהתחלת לתת לעידן אוכל בריא יותר מחטיפים ושוקולדים, אם הוא רעב אפשר בהחלט לתת לו כריך עם משהו בריא כמו טחינה גולמית ודבש (יש לזה טעם של חלווה), חבל להרעיב אותו כי אז אז הוא יאכל בכל מקום שהוא יכול יותר ויותר כי ירגיש שיש לו מחסור....
    לא הייתי נותנת לו מעדני דיאט. זה למבוגרים, לא לילדים שעדיין גדלים....

• לינברי צודקת טחינה עם סילן זה מאוד מאוד טעים וכ"כ בריא חמתי תמיד עושה לאופירי והיא מתה על זה
  • הזמן טס כמו רוח!! מחר נפתח שירשור מזל טוב

• עדידה את יכולה לתת לו את זה עם כפית אופירי אוכלת את זה בלי לחם בכלל
  • אחלה ננסה את זה

• טוב לינברי צודקת המעדני דיאט לא הכי בריאים אבל אחוז וחצי את בהחלט יכולה לתת לו.
    לגבי הלחם מה עם לחם קל? גם בריא גם טעים!
  • אני נותנת לו יום כן ,יום לא -שטוזים או גמדים

• מאמי הדניאלה והשטוזים הם4.5 אחוז שומן
  • יש המלצות למעדנים?

• אקטימל זה מאוד מאוד בריא

• אגב עדידה
  • אף פעם לא ניסיתי אקטימל , נקנה את זה

• אהוד הולך סביב דברים אבל אין לו אומץ לעזוב ידיים

• איזה קטע עדידה גם טליה סוחבת את הביבמה אבל הולכת על הבירכיים אם היא הולכת עם הבימבה כשהיא עומדת היא נולת אחרי חצי צעד
  • חופשי עושה חשק לראות תינוק חדש מהניילון

• חכי חכי נדבר עוד שנה
  • לא עשיתי כלום עדיין

• אוךךךך חשבתי שתעזרי לי
  • אני חושבת שזה צעד חשוב (בקשר לעידן) וכמובן שלא קל- לא בגלל שיצחקו עליו, אלא בגלל הבריאות שלו נטו!
    וגם לך כל הכבוד!

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אחלה סקר
  • alma תודה על הטיפים

• מצטרפת למה שכתבה ALMA ןמוסיפה ומדגישה - ילד שמן שמרגיש שלא מאשפרים לא לאכול יחוש את החוסר וימלא אותו עכשיו או בעתיד עם הרבה אוכל - ז"א לעשות לו דיאטה זה לא מספיק אלא להחדיר הביתה הרגלי אכילה נכונים שלא ירגיש שמונעים ממנו משהו, שלא יהיה רעב.
    גם אני חושבתש אין צורך בלחפ קל אלא בקמח מלא או אפילו לחם אחיד.
    אבל לאכול מסודר. לא מול הטלויזיה או תוך כדי טיול אלא ע"י שולחן.
    מדברים היום על 5-7 ארוחות ביום, 3 עיקריות ועוד 2-4 ארוחות קטנות, כאשר מוגדר ארוחה ואז לא אוכלים את הפרי או החצי כריך בין לבין אלא באופן מסודר.

אצלנו בבית יש חטיפים אך ורק בנסיעות ארוכות או כשהולכים לרופא מקצועי.
    ארוחת ארבע הן אוכלות במטבח, ע"י השולחן שטוז או פירות או כריך וארוחת ערב בסביבות 19 (תלוי בשעון של יובל
  • כל הכבוד
  • עדידוש את לא מאזור פ"ת?

• תודה על הטיפים

• טוב שאת עושה לעידן דיאטה אבל כדאי בליווי דיאטנית במיוחד בגיל שלו...
    שיהיה גם לך בהצלחה עם הדיאטה, אנחנו באותה סירה אני כבר נהייתי לאחרונה פיל , רוצה לרדת 20 ק"ג גם כן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה