צריכה את עזרתך בבקשה ! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר ישי !

סליחה מראש על האורך אני פשוט אובדת עצות ...

היום הייתי אצל הרופא רציתי להתחיל עוד טיפול ( הפריה ) אבל הרופא
    אמר לי שהם לא מוכנים לעשות לי עוד טיפולים רק אם אני אקח תרומת זרע
    או בייצית ( עשיתי עד כה 8 טיפולים ) .
    בדיקת זרע של בעלי : נפח - 2.5 ML חומציות - 8 צמיגות - N ריכוז תאי זרע - 47
    סה"כ תאי זרע - 117.5 תאי זרע נעים - 60 % איכות תנועה - 3 תאים חיים - 85% תאים תקינים -3%.האם זה בסדר ?( בדיקה הייתה ב-19/11/06 ).
    טיפול 1 - שאבו 8 בייציות 4 הופרו החזירו 2 ( 3תאים מורפ2 , 5תאים מורפ2 ).
    טיפול 2 - שאבו 1 ( הוחזרה אחת של2 תאים מורפ1)
    טיפול 3 - שאבו 6 הופרו 3 הוחזרו3 ( 1 .2 תאים מורפ1-2, השני 2 תאים מורפ2 וה3 5תאים מורפ 2 )
    טיפול 4 - שאבו 10 הופרו 5 החזירו 3 ( 1. 2 תאים מורפ1 ,2. 4 תאים מורפ1-2 ,3.3תאים מורפ 2-3 )
    טיפול 5 - שאבו 10 הופרו 3 הוחזרו 3( 1. 2 תאים מורפ2, 2. 2תאים מורפ2 3. 4 תאים מורפ2 )
    טיפול 6 - שאבו 9 הופרו 4 הוחזרו 4 ( 1. 4 תאים מורפ2-3 ,2. 4תאים מורפ2
    3. 6תאים מורפ2-3 4. 3תאים מורפ 2 )
    טיפול 7 - שאבו 4 הופרו 3 הוחזרו3 ( 1. 4 תאים מורפ 1 2. 9 תאים מורפ 2-3
    3. 7 תאים מורפ 2-3 )
    טיפול 8 - שאבו 11 הופרו 4 הוחזרו 3 ( לא ידוע לי מס' התאים )
    האם באמת המצב שלנו כול כך גרוע?
    האם כדאי לוותר ? בבקשה פרטתי את כול הידוע לי אנא תן לי את דעתך בנושא
    אני כולכך לא יודעת מה לעשות !!!!
    ( דרך אגב אני יודעת שיש איזה בעיה עם הבייציות שהם באיכות לא ממש טובה !
    ושוב סליחה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    חסרים לי פרטים , כמו למשל בת כמה את , איך רירית הרחם , האם עברת הסטרוסקופיה.
    בסה"כ , הביצועים שלכם לא מי יודע מה , אבל בגדול נראה לי שעדיין לא הייתי מרים ידיים. צריך אבל לזכור ולקחת בחשבון שהסיכוי של זוגות עם מס' כזה של כשלונות להריון הוא נמוך יותר. יש כל מיני אמצעים שאנחנו לא משתמשים בהם באופן רוטיני , כמו AH או פיפל ועוד שניתן להשתמש בהם ובלי לפגוע ביחידה שבה את מטופלת , לנסות אולי את מזלך ביחידה אחרת.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה