ברוך ה' - עדכון!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חזרנו עכשיו מהאולטרא סאונד, אפשר קצת לנשום. הגולה השנייה שצצה אתמול זה שום דבר, משהו בעור חיצוני, כנראה עקיצה.

אבל הגולה השנייה....כנראה משהו שקיים כבר הרבה זמן, קשר היפואקוגני, הוא אומר שזה כנראה מולד (אבל כשהיא נולדה זה לא היה, אני מוכנה להישבע על זה).
    ביום שני יש לי תור לכירו' ילדים - ונראה מה היא תגיד
    המסנג'ר שלי: [email protected]
71 תגובות
עמוד 2

• גאיה וקורן שלנו

[]
    []
  • מלחיץ מאוד, אבל יהיה בסדר!!!!!!!!
  • תהיו בריאים
    [url=http://www.glitterfly.com]

שליו שלי

[url=http://www.glitterfly.com]
    אופק

• תודה לאל
  • וואייי ב"ה
  • תודה לאל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    מאמי מיליוני
  • ברוך השם שתהיה תמיד בריאה

[center]

• ב"ה!!!!!!!!!!!!
    גאיה וקורן שלנו

[]
    []
  • תודה לאל שזה כלום

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מחזיקה
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.

• תודה לאל שהכל בסדר

• טוב לשמוע שהכל טוב
  • ברוך השם
  • לא ראיתי מה היה, אבל שמחה שהכל בסדר

• רק עכשיו ראיתי ואני שמחה לשמוע שאת רגועה

• לא ראיתי מה היה, אבל אני שמחה על העידכון...
    כשמיכל שלי הייתה בת 3, יום אחד אחרי המקלחת, עת מיששתי לי אותה בנחת, פתאום הרגשתי מן גולה קשה ודי גדולה אצלה ברגל, בירך.
    נורא נבהלתי, וגם לי אמרו אז הרופאים שזה מולד, ויכולתי להישבע שזה לא היה שם... עד גיל 3 .
    אצלנו הומלץ על ניתוח להוצאה, כי אמרו לי אז, שלא משאירים כאלו דברים בגוף... סתם מיותר, וזה ניתוח פשוט וקצר.
    אז באמת לא הרבה אח"כ כבר נקבע לנו תור לניתוח, והוא באמת היה קצר, אם כי כרוך בהרדמה מלאה - שההתעוררות לאחריו היא קצת קשה...
    דרך אגב, הצלקת מהניתוח הזה עדיין קיימת, ומיכלוש שלי בעוד חודש וקצת כבר בת 14...
    החלמה מהירה, ושלא תחווי דברים מבהילים לעולם!

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
  • ברוך השם!!!

71 תגובות
עמוד 2
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה