שלום לכולן עזרה דחופה בבקשה אני במשבר - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לפניי כ9 חודשים התחילו לי כאבים מוזרים בצלקת של הניתוח קיסרי שעברתי בלידה של מאור. פעם במספר שבועות החלק הימיני של הניתוח התחיל האדים לי ולהכאיב לאחר מספר חודשים שראיתי שזה ל עובר ניגשתי לרופא הנשים שלי. לאחר בדיקה הוא אמר שזה התנפח מעט שאני יבוא בעוד מספר חודשים להיות במעקב ולבנתיים לעשות בדיקת הורמונים. באותה השיחה הוא שאל אותי עם הכאבים מופיעים בזמצן המחזור ואני אמרתי שלא מרוב שהתעלמתי מהכאב לא כל כך התייחסתי מתי הוא בא ומתי לא. ביצעתי בדיקת הורמונים ובאמת שמתי לב שהכאב הזה מגיע בזמן המחזור הכאב היה נסבל והנפיחות לא גדלה ועזבתי את זה בצד. לפני כשבוע וחצי קיבלתי מחזור הכאב היה בלתי נסבל זה ממש מרגיש כמו צריבה באזור הזה של הניתוח והחלק הזה של הבטן התנפח לי מאוד הגעתי למצב שאני לא יכולה ללבוןש אפילו תחתון מרוב שזה צורב לי שמשהו נוגע בזה ניגשתי לרופא שלי היום לאחר שבימים האחרונים אני מקבלת הערות מהסביבה הקרובה שלי שהבטן ממש מעוותת והתשובה שלו הייתה ניתוח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא יודעת מה לעשות אני לא יודעת איך להגיב אני מפחדת ..."חוויות" הקיסרי לא הייתה מלבלבת עבורי בפעם האחרונה ואני ממש חוששת ...הוא היבחן שיש לי"רקמת אנדומטריום אקטופית" אין לי מושג מה זה מעולם לא שמעתי על זה בבקשה תעזרו לי עם מישהי שמעה על מישהי שעברה אתצ זה אני צריכה עזרה תודה ולילה טוב מראל
14 תגובות
עמוד 1
מראל מאמי אני כ"כ עצובה לשמוע מה שאת עוברת
אין לי מושג מה זה.
לא ממש מבינה בזה .. אבל שולחת
לא שמעתי על זה...ניסית לבדוק בגוגל?
מקווה שזה יעבור מהר ובלי ניתוח
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
אני רוצה להיות בטוחה שהבנתי נכון- עברו שנתיים מאז הניתוח, עד שהתופעות החלו? נשמע מוזר
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אין לי איך לעזור אבל תרגישי טוב שיעבור במהרה.........
לא מכירה מותק את המקרה אבל קודם כל קבלי מליון
תודה לכן בנות... אני גם המומה שדבר כזה קורה אחרי שנתיים! מירית אני בטוחה שזו רשלנות של המנתח הדביל שבדק אותי שהיה פשוט גועלי וחסר סבלנות ותר אותי כמו תרנגול הודו
אני קצת מבינה במונחים מתחום אחר....אז אני יכולה לפשט לך......
הניתוח שנעשה אצלך היה רשלני. רקמת הרחם (אנדומטריום) אינה במקומה הרגיל (אקטופית). מצב זה דורש ניתוח דחוף המסנג'ר שלי: [email protected]
מי היה הרופא המנתח שלך? (גם אני נותחתי באסף הרופא, והאמת היא שגםלי יש צריבה בצלקת הפנימית בזמן מחזור
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
יקירתי שולחת לך מיליוני
וואו מראלי זה נשמע . אני מצטרפת לדבריה של מתוקונת החכמה. זהו הפירוש של המושגים... לא יודעת לגבי רשלנות, אבל במידה וכן - בוודאי שיש מקום לפיצוי! אחרי שתדאגי להחלים על הצד הטוב ביותר מכל ההסתבכות הזו... שתהיה בריאות שלמה ומושלמת הכי מהר שאפשר! חיבוקים...
שרון שמש M.Sc פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T