הומאופטיה לטיפול באסטמה של העור... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם מישהי שמעה על זה פעם?
    להב סובלת מאסטמה של העור בדרגה גבוהה יחסית, היא מגרדת עד כדי שהיא פוצעת את עצמה, גם באיברים האינטימים.
    היא מפתחת פריחות ופטריות ויובש.
    ומה שלא ניסינו לא עוזר.
    קרמים מיוחדים והכי יקרים שיש, שמן אמול, אדים קרים בלילה, לבוש אוורירי ופחות שכבות גם בחורף, ובימים האחרונים אפילו טיפות פניסטיל.
    לרפואה הקונבנציונלית אין תשובה בשבילנו וכל מה שנשאר זה לראות איך הילדה סובלת ולהרגיש חוסר אונים מוחלט.
    ושתבינו שהלכנו לרופא עור מספר 1 לילדים בארץ ושילמנו פרטי, ואפילו הוא הסתכל עלינו בחוסר אונים ואמר שאין פתרון.
    והיום בעלי העלה רעיון לגשת לרפואה טבעית, אולי לשנות לילדה הרגלי מזון, אולי משחות מיוחדות, אולי תרופה הומאופטית.
    כתבתי בחיפוש הומאופטיה אסטמה של העור ומתברר שלטענת הומאופטים הרפואה האומאופטית היא פתרון מעולה לאסטמה של העור.
    אני לא שמעתי ולא יודעת ולא מכירה ולא יודעת אפילו מאיפה להתחיל.
    האם יש פה מישהי שמבינה בזה, עברה את זה, שמעה על מישהו, יכולה לעזור לי לעשות סדר במחשבות ובכוונות?
    באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: [email protected]
    המסנג'ר שלי: [email protected]
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
18 תגובות
עמוד 1
  • אני לא שמעתי על זה אבל אני יכולה להגיד לך שדודה שלי וגיסתי משתמשות המון ברפואה טבעית והומאופטית. ואם כבר נניסיתם הכול אז שווה לכם לנסות גם את זה.
    שיהיה בהצלחה
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אויי קראתי וכאב לי הלב..
    אורי סובל או יותר נכון סבל ממש הרבה!
    כלום לא עזר מלבד ההבנה שהחלה להגיע תוך כדי חיפוש קדחתני על מה זה המחלה איך מתמודדים ומה עושים..

אז בגדול שתדעי שזה חוסר איזון נבכון של הנוזלים בגוף ולכן הם נוטים להזיע יותר- רגישים יש נעשים אדומים ולכן הבגדים האוריריים ורק כותנה.
    לגבי הגירוד כל הטיפול הקונבציונאלי הוא תרופה למכה ולא טיפול שורש..
    בוודאות כל הכימיקלים שיש בכל התכשירים למינהם הופכים את המצב לבלתי נסבל בעליל. ולכן במיידי להפסיק את כל הסבונים קרמים ושמפו רגיל - אך ורק שימוש באורגני טבעי ללא כל הכימיקלים החבויים.

בהתחלה הייתי ממליצה לך על אדרמה _מאוד יקר) אבל יעיל עד שהיא תתאזן ואז המוצרים מאמי קר פשוט מופלאים!!! אשמח לספר לך בהרחבה על כך.. וגם המחיר לא נורא כל כך.

במצבים קריטיים תמלאי אמבטיה פושרת (אסור מים חמים מאוד - אותו עיקרון של ייבוש העור) תקחי חיתול בד בפנים תמלאי בשיבולת שועל ותשאירי את החיתול באמבטיה במיידי יגריע את הגרד.

אשמח לעזור לך ולתת טיפים נוספים והכל מתוך נסיון - ברוך השם לאורי כמעט ולא מופיע כלל גרד או פריחה..
    שיהיה המון בהצלחה ועזרו לה בזה כי זה ממש משגעעעעעעעע
    עדידה סטודיו - מדריכה ומאבחנת התפתחותית לתינוקות
    כנסו לאתר www.adidastudio.com
  • וואי עדי איזה אושר מישהי שמבינה אותי.
    ממי השתמשנו באדרמה בכל השנה וחצי הראשונות של חייה. ואז הלכנו לרופא עור המומחה לילדים והוא שינה לנו את האדרמה לדרמקול בטענה שזה יותר טוב ופחות יקר (תכלס לא רואה שום שינוי, לא מפה ולא מפה)
    אני כן חופפת לה את הראש עם ג'ונסון כי אין לי ברירה, בכל זאת זה מסריח. אבל את הגוף רק בשמן אמול.
    היא ישנה עם אדים קרים, אני מלבישה אותה כמה שפחות שכבות, אם היא לא רוצה להתכסות בלילה אני לא מכסה, והיא שותה ממש הרבה וכמו שצריך.

אמרו לי שאולי זה יעבור עד גיל 3 ואולי לא, ואולי בכלל זה עלול להתפתח לאסטמה רגילה
  • הייתי גם אצל הומאופת לדעתי היה קצת בזבוז כסף.. פעם בשבועיים 150 שח לא כולל תרופות..
    תכלס הוא רצה שאני אגמול אותו מהכלללללללל מוצרי חלב למינהם הכלללל שוקולדים בננות בקיצור נראה היה לי הזוי..
    אומנם עשינו זאת תקופה קצרה אבל זה לא ממש הועיל אם בכלל מה שכן הועיל זה ככה:

הוצאתי את כל הסבונים (כולל דרמקול גונסון ובטח שאמול שמכיל את החומר הגרוע...) תראי שלחתי לך קישור על חומר פשוט בכנה במיוחד לרגישים כמו שלנו..

קניתי מוצרים של מאמי קר שניתן להשיג כמעט בכל מקום מלבד שילב www.mommycare.co.il/ ויש גם שמפו וגם סבון גוף (הוא בצורה שמנונית יותר אבל עושה פלאים). אני מקלחת מקלחת חפוזי לפעמים אמבטיה אז משפריצה כמה שפריצים למים. הוא יוצא קרם - למרות שלא חייב כי הסבון שלהם משאיר גוף שמנוני כזה ונעים.
    להקפיד על שתיה מרובה - כמובן רק מים!!!

למקרים חריגים איך שרואים שמתחילה פריחה או גרד אז אמבטיה עם שיבולת שועל ומייד מריחת הגוף בקרם גוף טבעי בלבד!!

מה שאמרו לך אכן נכון לגבי גיל שלוש דווקא מדברים על חמש..

ושוב שיהיה בהצלחה תנסי ותראי שינוי מיידי..
    גם בגן תתני להם הוראה לא לנגב פנים עם מגבונים רק עם מים ואני הבאתי סבון מיוחד של אורי שרק איתו שוטפים אותו ..
    אורי ועדי
    עדידה סטודיו - מדריכה ומאבחנת התפתחותית לתינוקות
    כנסו לאתר www.adidastudio.com
  • סיון נסי לברר בחדרי מלח
  • וואי תודה רבה רבה רבה רבהההההההההההה
  • ללינוי היה אסטמה של העור בינקות.
    הורדתי לה את כל התמלי"ם (אני מבינה שללהב זה לא רלוונטי), השתמשתי במוצרי הגיינה של וולדה

[[[
  • לא הייתי הולכת לכל הומופט. יש המון המון שרלטנים והמון כאלה שרק סיימו לימודיהם וחושבים שהכל אפשר להבריא בעזרת הומופטיה.
    אבל...... יש לי (טוב, למעין) הומופט שהוא גם רופא ילדים, איש מבוגר עם המון שנות ניסיון בהומופטיה וברפואה (אם זכור לך למעין היו דלקות ריאות חוזרות כל שבועיים-שלושה ו... אין כבר איזה שלושה חוד' (5555555555555 טפו טפו טפו)

להומופטיה יש תשובות לאסטמה בריאות ולאסטמה של העור.

הוא גר באבן יהודה ואם תדברי איתו הוא יוכל לומר לך האם יכמה סיכוי יש לעזור לה. הוא מקבל פרטי בלבד.
    אם את גרה באזור הצפון אז יש הומופט אחד שעובד בטבריה שעושה נפלאות.

• עוד דבר ששכחתי -
    בד"כ מטפלים אלטרנטיביים דורשים להוריד מוצרי חלב.
    ההומופט שלנו טען שלא זו הבעיה וכחלק מכל טיפול הומופטי ביקש שנוריד לה שוקולד כולל שוקו עוגות שוקולד וכו'(עברנו לשוקולד חרובים) מנטה למיניה (כולל במשפחת שיניים ובתה עם נענע) וקופאין על כל צורותיו.

• תודה בננות
  • הוא אמר לא להוריד לה את מוצרי החלב.
    (גם היא עוד שותה מטרנה
  • סיון,
    יש לי כ"כ הרבה לכתוב לך שאני לא יודעת מאיפה להתחיל. מה שכן אחרי תקופה מאוד ארוכה- בשורה התחתונה גם לי אין תשובות מוחלטות לצערי...
    אני אכתוב לך קצת מנסיוני.
    הבן שלי בן שנתיים ושמונה, עם אסטמה של העור מגיל חודשיים. בגיל 4 חודשים התחלנו טיפול הומאופטי. המטפלת באמת טענה שזה קשור בתזונה כי ע"פ התפיסה ההומאופטית כשיש משהו לא טוב בגוף, הגוף מוציא את זה החוצה, ובעצם כך זה יוצא- דרך העור. היא בדקה בעזרת מטוטלת איזה מאכלים לא טובים לו וכיוון שהוא רק ינק אני הייתי צריכה להתנזר מכל מיני מאכלים. במשך כמה חודשים לא אכלתי קמח לבן ומוצרי חלב וזה לא היה פשוט. בנוסף היא גם רקחה לו כמה טיפות. בשורה התחתונה לא ממש עזר ובסוף הפסקנו עם זה.
    באדרמה גם השתמשנו, הלכנו לרופי ילדים ורופאי עור אבל כמו שאת בטח יודעת הטיפול שלהם מתבסס על סטרואידים. אז זה עוזר לשבוע שבועיים ואז מתפרץ בבום.
    בדקנו גם אצל אלרגולוג רגישות למאכלים והוא היה רגיש לביצה אבל זה לא קשור לאסטמה. והיום הוא כבר לא רגיש.
    לפני חצי שנה בערך נסינו ללכת למומחה בארומותרפיה, שחמותי הייתה בטוחה שהוא יחולל פלאים, ישבתי אצלו שעה וכל מה שהיה לו להגיד בסוף זה שזה קשור לטחול ע"פ המקומות שזה מגרד לו ושזה קשור למשהו בסביבה (אולי צמחיה מסוימת) שהוא רגיש אליה. ונתן בקבוק שמן קטן כדי להרגיע.
    לנו השיבולת שועל לא ממש עזרה לגירודים.
    גם הוא פוצע את עצמו מרוב גירודים, מתעורר בלילה ובוכה שמגרד לו. לפעמים אנחנו מגרדים לו כדי שהוא לא יעשה לעצמו פצעים. ונקרע לי הלב שהוא בא ומבקש 'אמא תגרדי לי'.
    האמת, אני די מיואשת. כשיש התפרצויות קשות אנחנו שמים לפעמים משחות עם קורטיזון לצערי, אבל זה לפחות מקל לתקופה קצרה ואני לא יכולה לראות אותו סובל כ"כ.
    בדיוק אתמול חמותי גם אמרה לי לבדוק את החדרי מלח שהיא שמעה שזה עוזר. כל פעם היא באה לנו ביציאה שנבדוק עוד משהו. יש לה מישהי שרוקחת לה כל מיני משחות וכל פעם היא מביאה לנו משהו אחר וכלום לא עוזר.
    נסינו גם את האטופיקלייר ולא ממש ראיתי הטבה.
    הדבר הבא שאני הולכת לנסות זה clear cream ששמעתי עליו למרות שאי כבר כ"כ פסימית. ועוד משהו שראיתי באינטרנט זה על דוד פרלה שמתעסק בדיקור סיני ומתמחה בבעיות עור.

זהו. הרבה נסיון ובתכל'ס שום תובנות.
    ואת יודעת מה הכי מבאס? הקטן שלי בן ארבעה חודשים וגם הוא מתחיל עם זה. עם כל מה שעברנו אנחנו פשוט חסרי אונים מול המחלה.
    מקווה שלא ייאשתי יותר ושיהיו בריאים.

חתיכת הסטוריה יצאה לי כאן.
    יעל
    www.matanyael.co.il
  • אוי...
    ממש קורע את הלב...
    יעל, הרגת אותי עם ה"אמא, תגרדי לי"...
    אין דבר שיכול לקרוע יותר, מאשר כשאנחנו צופים בסבל של הקטנים שלנו... (אני ממש דומעת כשאני חושבת על זה... )
    סיוון, תשתדלי להיות חזקה.
    תשמעו, אני כבר שמעתי מכמה מטופלים (שבאים אלי למטרות אחרות מאלו, כמובן...) שלי שהטיפול בחדר מלח עושה נפלאות לאסטמה נשימתית, וגם לאסטמה של העור.
    אז אני מצטרפת להמלצה (שוב, לא מניסיוני האישי). אני חושבת שבמצב כ"כ נואש, מה כבר יש להפסיד?... אז ניסיתן עוד משהו...

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
  • אויי מוכר בהחלט

לי יש אסטמה בעור

ולפי מה ששמתי לב זה פורץ על העור בתקופת האביב (בפריחה)

אני חושבת שאולי יש משהו שגודל ליד בייתכם שאולי זה מה שמפריע לה

ליד הבית שלי יש ברושים וכשהם פורחים אני יחד איתם

יש מצב שאלרגולוג יפתור את הבעיה

בהצלחה
  • דווקא לי יש ניסיון על עצמי מצויין בהומאופתיה, וללא קשר שמעתי שיש המלצה מאוד טובה, היא עובדת תוך חודשיים, על תוסף פרוביוטיקה לבקבוק הדיסה המומלץ ביותר גם היקר ביותר זה ABC של סולוגר(מתאים לפוטות וילדים), ומשחה על בסיס אלוורה+ קלנדולה מרגיעה את העור מאוד משפרת החלמה.

• אצלנו המצב השתפשר שעברנו לאופטימל שיש שם את הפרוביוטיקה כמו שעירית אומרת
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • חברה שלי שלבן שלה יש אסטמה של העור סיפרה לי שלא משנה מה היא ניסתה שום דבר לא עזר, המלצתי לה על סבון טוב שאני משתמשת בו שנים (לי אין אסטמה של העור..בלי קשר אבל זכרתי שמישהי פעם אמרה לי שהוא ממש עזר לבן שלה)
    היא אמרה לי למה לא, ניסיתי כבר הכל..תביאי !!!
    ניסתה ווואלה זה עזר לו מאד ולא רק זה, היא המליצה הלאה לכל מי שהיא מכירה שיש אותה בעיה..(נשמע הזוי אני יודעת בעיקר אחרי קראתי את כל הפוסטים שלכם..כאילו משהו באמת יכול לעזור אבל תנסו !!! אל תתייאשו !!!)
    הסיבה שאני כותבת את זה כאן בבלוג היא כי אני יודעת כמה מתסכל שיש לילד שלך משהו ואתה לא מצליח למצוא מה שיעזור לו
    במקרה שלי זה ריפלוקס.. לילדים שלי יש ריפלוקס( עכשיו כבר בת שנייה) אבל עם הילד הראשון הייתי פשוט מתוסכלת ועוד ניסיתי להניק..אם מישהו היה
    ממליץ לי על גרויקול או על אינפמיל מההתחלה, הוא היה חוסך לי הרבה הרבה הרבה עוגמת נפש ולילד שלי היה יותר טוב
    אשמח לעזור מי שמעוניין לרכוש את הסבון או להפנות אותכם לאן שצריך...
    בברכה,
    מור [email protected]

מור כץ :-)
  • למה להקפיץ הודעה כזו ישנה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה