התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ממצב? שמעו קטע מעצבן
    ביום א יש לי תור בתל השומר לכירורגיה פלסטית לקבל חוות דעת על איזו נקודת חן שנראית לא טוב (מחשידה)
    והתור נקבע לפני איזה חודש וחצי
    והבוקר אני רואה מייל מהראש צוות שלי שיש קורס מהעבודה באותו יום ואם אפשר להזיז את הבדיקות שיש לי
    (את התור )
    והתור הבא שמצאתי זה לעוד חודש וחצי .
    אז אמרתי לו – אבל זה מבאס כי כאילו זה חשוב לעבודה , מצד שני , אני לא רוצה לוותר על עצמי .
    ופגשתי את זו שמדריכה את הקורס ושאלתי אותה אם היום שאני מפסידה הוא נוראי מבחינת הפסד
    אז היא אמרה שכן ושתמיד יש מי שיש לו תור או משהו
    עיצבנה אותי , מה היא מזלזלת
    מה הייתן עושות?
13 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי חודש וחצי לא ישנה שום דבר, וגם את יכולה לנסות ללכת למישהו פרטי ואז התורים יותר קרובים.
    יעל, אמא של יונתן
  • האמת שזה תלוי מה מידת הלחץ שלך מהנקודה חן...

אם את מאד לחוצה, לא הייתי דוחה, אבל אם זה לא נורא מלחיץ, הייתי דוחה את התור

• היי מאמי, מה שלומך?

[[[
  • פנינוש ממצב ?
  • האמת שאני ממש בהלם מהתגובות שלכן .
    יש פה מישהי שסיפרה שהיתה לה נקודה מחשידה כשהיתה בהריון בחודש שמיני
    והורידו לה דחוף ואז התקבלו תשובות שזה היה סרטני!
    אז לדחות את התור, זה כאילו מאז שהרופא הפנה אותי עם נקודה חשודה לדעתו - פשוט לחכות 3 חודשים ! לא יודעת , זה תחושה כאילו אני מזניחה משהו שיכול להיות חשוב מאוד.
    לא עלינו , כן ?
  • תשמעי - דבר ראשון הבריאות מעל הכל.
    לרוב (ואני לא מומחית) הדברים האלו לא מתקדמים כל כך מהר - אם הם כן, אז לא היו נותנים לך תור לעוד חודש וחצי.

אז שני דברים, או שאת יכולה ללכת לקורס ולצאת באמצע היום (כמה זמן לוקחת חוות דעת? 5 דקות? אז צריך עוד לסוע לשם ולחכות בתור, אבל זה תלוי באיזה שעה התור שלך ובאיזה שעות הקורס).

מה שאני אישית הייתי עושה זה הולכת לרופא פרטי - יש רופאים פרטיים במדיקל סנטר שיקבלו אותך עוד השבוע (עולה עוד קצת כסף, אבל מקבלים את הרוב מהמושלם) - נראה לי ששווה לך לברר את זה.
    יעל, אמא של יונתן
  • היי פנינוש

• פנינוש, את צודקת התגובות שלנו לא מה שציפית....

[[[
  • סביר להניח שזה מה שאני אעשה .. תודה
  • לפי דעתי נקודת הח שלך תוכל לחכות עוד חודש וחצי
    איזו חמודה את איזה דברים קטנים מצליחים לעצבן אותך

• האמת שאני לוקחת הכל נורא ללב.
    אוף כמה שהייתי רוצה להפטר מזה אבל לא הולך ליייי!!!!!!!!!
    בא לי להגיד לו - חשוב לי מאוד להבדק- ואתה יכול להזדיין בשקט עד שאני אחזור
    אוי הפנטזיות ...

האמת בנות , שממש מרגיש לי לא טוב עם הנקודה - כי יש לה מאפיינים לא רגילים , אז אני אלך . אחכ אחזור לקורס ואשלים מה שצריך וזהו .
  • אני לא הייתי דוחה את התור אם הייתה לי הרגשה לא טובה כמו שיש לך לגביה
  • 1. אין דבר כזה אי אפשר להזיז. אם רוצים - מצליחים
    המסנג'ר שלי: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה