גלי היקרה,
מאוד מאוד מבינה לליבך וקודם כל אני שולחת לך חיבוק מנחם במיוחד...
אני גם לא יודעת לגביי הסטטיסטיקות, אני מנסה לא להאחז בהן, המקרה שלכם הוא המקרה שלכם, ויש הרבה מאוד סיפורים על הצלחות למרות ועל אף כל מיני נתונים.
במיוחד זכור לי מהפורום הזה הסיפור של כיופית, תחפשי את הסיפור המעודד שלה, שאותי מילא בהרבה תקווה.
אנחנו כבר כמעט שנתיים בתהליך, אני אחרי שמונה הזרעות, נכנסתי להריון כמה פעמים וההריון נפל, אין לנו בעיות ועדיין אני לא בהריון אבל גם את וגם אני נהייה, אין אפשרות אחרת!!!
לי היה חשוב לעשות את כל הבדיקות על מנת להרגע ולדעת שאין שום בעיה, אני כן מציעה לך לעשות צילום רחם,(גם פרופיל הורמונלי וגם קרישתיות יתר) הבדיקה אמנם לא נעימה במיוחד, אבל לדעת שהכל בסדר הרגיע אותי מאוד ואולי גם אותך, כך אני מקווה.
אם את נמצאת אצל רופא פוריות, שאת סומכת עליו, תמשיכי לנסות, אני לא יודעת אם את ההזרעות עשית על בסיס של ביוץ טבעי, אני עשיתי גם עם איקקלומין וגם עם הורמונים. ואז אם לא מצליח עוברים להפריות, אני כל כך פחדתי מהפריות, זה בטח לא כיף (אני אחרי הפרייה אחת שלא הצליחה) אבל זה גם לא נורא ואיום.
אנחנו רוצות להיות אמהות והיום יש את האפשרויות לעשות הכל ובסוף להצליח.
אני חושבת שאחד הקשיים הגדולים בתהליך, זה לא לדעת מתי זה יקרה, אם רק היה יורד מלאך/מלאכית ואומר לי, כמה זמן אני צריכה לחכות עוד...אני הרי מרגישה שכבר לפני...הרבה מאוד זמן אני רוצה ומוכנה להיות אמא.
אני שולחת לך חיבוקים חמים ומנחמים