חזרתי מבית חולים - בנות בבקשה ענו לי.. - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חזרתי עכשיו מבית חולים והחזירו לי 2 עוברים - כמו שהסברתן לי. הלוואי שיצליח עכשיו נתנו לי לבלוע ממחר 2 כדורים + נרות . השאלה היא - אם מישהי ממכן עברה אז תוכל לענות לי, האם ביום ההחזרה אני צריכה גם להחדיר את הנר לנרתיק?? או שהיום אין צורך??
זה די חשוב לי - כי אני צריכה עכשיו להכניס לנרתיק ואני לא יודעת אם כן או לא...
אודה למי שתוכל לענות לי. תודה
8 תגובות
עמוד 1
וואו עדי. קודם כל המוווון הצלחה. בע"ה שהטיפול הזה יביא לכם את הבייבי המיוחל. אני לא כל כך זוכרת לגבי הנר. אני חושבת שאצלי הרופא כבר החדיר בהחזרה את הנר, אבל ממש לא בטוחה.
שוב מתוקה, המווווווווווווווווווון הצלחה.
טוב ... תודה ניראה לי שאני הכניס את הנר.. אין בררה כבר הייתי צריכה להכניס בשעה 08:00 תודה בכל זאת
היי תלוי איזה נרות נתנו לך אם זה אנדורמטרין אין צורך בבוקר של ההחזרה רק אחר כך ואם זה אוטרוגסטן אז ביום ההחזרה שמים וגינלי בשעה 6:00 בבוקר .
בהצלחה בובה
אירית
בהצלחה מותק....
תשמרי על עצמך... לא להרים כבד... לא לעשות מאמץ פיזי... תשתדלי לנוח... לא להתקלח עם מים חמים מידי...