היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות יקרות...אני צריכה לעבור צילום רחם למישהי יש מושג מה הולך לקרות שם ואיך אני אמורה להיערך לזה? האמת ברגע שעלה המושג הפריה כבר לא שמעתי כלום ממה שהרופאה אמרה לי...
אין לי כבר כוח
נמאס לי מהכל
בא לי לבכות
6 תגובות
עמוד 1
אל תגידי את זה
בטח שיש לך כוח ואמונה שזה יקרה לך בקרוב אסור לדבר ככה
האמת שאני לא עשיתי צילום רחם... הבעיה אצלנו הייתה זרע אז לא היה צורך שאני יעבור ת זה
ממה שאני זוכרת.. צריך להיות בהתנזרות מיסי מין בערך שבועיים או אפילו שלושה צריך לבוא בצום אל הצילום
וזהו לא משהו מיוחד.... הא לבוא עם מלווה זה מאוד חשוב לא רוצה להפחיד אבל הבנתי שהצילום זה משהו מאוד קשה ואח"כ יכול להיות כאבים אז לא להיות לבד
בהצלחה
יקירתי אני עברתי צילום רחם לפני 4 חודשיים, אצל ד"ר טוגנדרייך (מומלץ בחום) במרפאת מכבי השלום בת"א. יש להגיע כשבוע-עשרה ימים אחרי תום הווסת, אסור להיות בהריון במהלך הצילום, אבל אין בעיה להיכנס להריון מיד אחריו, סטטיסטית יש סיכוי גבוה יותר להיכנס להריון בשלושת החודשיים לאחר הצילום. חצי שעה לפני הצילום לקחתי 2 אדווילים, בדיעבד הייתי לוקחת משהו חזק יותר (אופטלגין בנוזל או משהו כזה), הצילום מתבצע בשכיבה בתנוחה שאת בד"כ מוצאת את עצמך אצל הגינקולוג...הד"ר מרחיב את צוואר הרחם עם ספקולום ומחדיר צינורית דקיקה דרכה הוא מזרים יוד לחלל הרחם והחצוצרות, התהליך מלווה בתחושת אי נוחות (תלוי באישה, בסף הכאב שלה, ובמצב הרחם והחצוצרות), במידה ויש סתימה הרופא יכול לבצע צינטור, כלומר להפעיל מעט לחץ בעת שהוא מזרים את היוד, מה שיכול לגרום לפתיחה של סתימות קלות. הבדיקה לא נעימה אבל מסתיימת במהירות, תוך 5 דקות בערך את בחוץ, תוצאה מקבלים במקום עם דיסק ותמונות. אני הלכתי לבד לבדיקה ומייד אחריה נסעתי לעבודה, בערב היו לי קצת כאבי בטן קלים שלא הצריכו שימוש במשכך כאב, שוב זה אינדבדואלי, אם את יכולה לפרגן לעצמך יום חופשה תעשי את זה. אני יודעת (מסקר שערכתי בעצמי) לפני הבדיקה שהדיעות חלוקות יש שאומרות שזאת בדיקה איומה ונוראית ויש שלא מרגישות כלום, זה את והמזל שלך. בכל מקרה שיהיה בהצלחה.
היי, גם אני עברתי את הבדיקה לפני כחודשים גם במכבי השלום, כמו ששיווה רשמה זה לא כזה נורא, בדיקה לא נעימה לי ברגע שהחדירו את היוד הפריע לי אבל תוך 3 דקות זה נגמר, הכאבים שיש אחרי הם כמו כאבי מחזור, ההתכווצות של הרחם. יש כאלו ששמעתי בכלל לא כאב להן. אני בכל אופן משם ישר הלכתי לעבודה ליום רגיל ביותר ובמשך כשיומים היו מעט כאבי בטן של כאבי מחזור. אז באמת שאין לך מה לדאוג, תהי רגועה הכי חשוב. שתדעי שגם מהמחזור לא מקיימים יחסי מין למקרה שיהיה הריון... אבל מיד לאחר מכן צריך להתחיל ונכון הסיכויים יותר טובים לפי מה שגם אני שמעתי, לי זה עוד לא קרה... אבל ממש לא נכון שהבדיקה מאוד קשה!!! עדיף להגיע עם מלווה בשביל ההרגשה אבל גם לא חובה. ולגבי הפריה גם אני שמעתי לפני כשבוע אצל הרופא שלי את המושג פעם ראשונה והדמעות ירדו בלי שליטה... אבל יהיה טוב זה מה שחשוב!!! בהצלחה
תודה מתוקות על התגובות שיווה וHELI26 T לא הזכרתן כלום לגבי אנטיביוטיקה..... צריך לקחת אנטיביוטיקה בערב לפני ובמשך שבוע אחרי??????? זה מה שהרופאה שלי אמרה זה עד כדי כך עלול לגרום לזיהום? שיוה תודה על ההמלצה אבל אני גרה בארה"ב אז זה לא רלוונטי
אני לא לקחתי בכלל אנטיביוטיקה וגם הרופא שלי לא אמר לי לקחת...
היי מותק גם אני לא נטלתי אנטיביוטיקה, אני מניחה שמדובר באנטיביוטיקה מניעתית, כלומר ניתנת כדי למנוע מצב של זיהום, וזה כנראה כבר תלוי בגישה של הרופא שלך. שיהיה בהצלחה מותק.