חייבת רק לשפוך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אני חייבת לשפוך...נכנסתי כחסוייה כי בעלי נכנס
    אין לי כבר כוח בנות עוברת עלי תקופה ככ קשה נימאס לי להתבכיין אבל אני מרגישה שזה גדול עלי...
    רעעעעעעעעעעעעעעע לי בבית,חנוק לי,אני אוהבת את בעלי אבל הוא גרם לי להתרחק ממנו.. והוא מודע לזה, הוא עוזר לי עם הילדים ובניקיונות של הבית אבל בזה הקשר שלנו עומד, הבוקר הוא אמר לי שאני צודקת שהתרחקתי והוא ישתדל לשנות את היחס שלו אל..אני מקווה שהוא ישתנה..כי אני אוהבת אותו
    זה נורמלי שהוא אוהב את הילדים יותר ממה שהוא אוהב אותי
    גם מפכינה כלכלית לא טוב לנו אני קונה רק מה שצריך וזה אוכל לילדים וזהו..
    ואין לנו כבר מאיפה לצמצם
    אתם לא חייבות להגיב הייתי חייבת לשפוך קצת כי אין לי כבר כוח לשמור ככ הרבה בבטןויש עוד
    ואני יודעת שנכנסתי כחסוייה מחתחילה בגלל בעלי ואבל פליז אל תשאלו מי אני אני קצת מתביישתדי שונאת את עצמי בגלל מה שקורה איתי
9 תגובות
עמוד 1

• אם את גרה קרוב אלי את מוזמנת אלי לאיזה ערב נשוחח קצת תפרקי בכייף
  • מה שאת כותבת אני חושבת שכל אחת תוכל להבין..
    את אומרת שבבוקר בעלך הודה בטעות שלו והבטיח לשפר אז תני לה צאנס
    ותעזרי לו לשפר.

אם תירצי לדבר במסנגר או בפייס את מוזמנת בכיף

• המסנג'ר שלי: [email protected]
  • ואוו.... כל כך מוכר.....

• ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אין לי ממש מה לכתוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה