פטנט ממש כמו קסם,להכנס להריון,כנסו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד
    היי לכם בנות ,המון המון זמן לא ניכנסתי,מי שלא זוכרת אותי,אזכיר מעט,
    אני היתי פה באתר לפני כשנה וחצי המון עזרו לי הבנות אחרי 4 הזרעות ,ניגשנו להפריה ראשונה,שהצליחה בזכות הרבה הרבה תמיכה פה
    החלטתי לתת לכן אצה פטנט,קסם,סגולה,תיקראו לזה איך שתירצו:אבל משהו קורה בזכות,
    אני ועוד הקרובות שלי הן העדות לכך,
    מאוד ממליצה לכםם:
    אז תקשיבו:
    אני ניסתי 4 שנים להקלט
    גיסתי 6 שנים ניסתה
    חברה שלי 3 שנים,
    ועוד רבות,,,
    ואני הראשונה בשרשרת:שהיתה זומנה להפרשת חלה--אחת כמוני שלא מבינה בלבשל כלום,החלטתי לנסות,הרי מה יש להפסיד ,חוץ מ 18ש"ח חומרים,,
    הוזמנתי להפרשת חלה,לפני הטיפול והלכתי--ואחרי חודשים ניקלטתיכמובן חשוב השילוב עם המיקווה

היתי בהרצאה עם רבנית שמטרתה היתה ברכה להריון לכל מי שרוצה והפרשת חלה,הכנתי את הבצק,וניקלטתי--בהתחלה שאמרו לי את הניפלאות לא האמנתי אך אני ההוכחה.
    ואחרי שילדתי ,גיסתי שמנסה כבר 6 שנים לקחתי אותה לבית חברה שלי שניסתה 3 שנים,ושם הזמינו את אותה רבנית הבאנו בצק,ואכן נהננו,ואמא של גיסתי אמרה:במידה ובתי תקלט אני עושה הודיה הפרשת חלה עם הרבנית,
    ונחשו מה????????
    גיסתי ניקלטה עם תאומים אחרי חודש,ובאותו חודש ניקלטו עוד שניים מההפרשת חלה,זה נישמע כמו קסם,אך יש לערב הזה כוח,אפשר לעשות לבד,,
    אך אפשר מי שרוצה אצלה בבית עם רבנית וערב בנות כזה,ואפשר להתקשר לרבנית ולשאול מתי אפשר להצטרף,הרבנית הזאת לא לוקחת כסף,היא צדיקה
    אשמח לתת טלפון:אך במייל האישי שלי ,הרבנית אישה טובה אשמח לתת את המס שלה
    לפני כמה ימים גיסתי ואמא שלה עשו הפרשת חלה:בבית והיו הרבה שביקשו הריון,את ההמשך בטח נידע בקרוב
    אך תבינו היא אישה מיוחדת,היא גרה במרכז.
    אני מצרפת לכם איך עושים הפרשת חלה לבד,
    הפרשת חלה מידע חשוב:
    בכל אופן מאוד מומלץ ללכת למיקווה אותו חודש.אתן תרויחו,,ואני לא דתייה רק מאמינההההההההההה,וגם קראתי שירת הבריאה 40יום
    אצרף לכם

חשוב לקנות נפה--רק עם נפה ניתן לנפות את הקמח.

סרטון על הדרך בה עושים הפרשת חלה--לחלה מתוקה מוסיפי ם סוכר

http://www.1820.co.il/%D7%94%D7%A4%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%97%D7%9C%D7%94.htm
    עוד על הפרשת חלה
    http://www.ll144.co.il/kashrot/hafrashas-chala.htm
    להרצאה עצמה:וההפרשה עם הרבנית והבנות:מכינים את הבצק בבית,ומביאים לשם ,,
    שירת הבריאה

http://gavrealye.ms11.net/s_abrea1_2.htm
3 תגובות
עמוד 1
  • המייל שלי
    [email protected]
  • יש לציין שהסרטו שמופיע :זה לא הרבנית--ולא ההרצאה,זה קישור שהוספתי--כדי שתיראו מוחשי
  • מחזקת את דברייך!!!

בהפרשת חלה ומיקווה יש הרבה כח וסגולות..
    גם אני נקלטתי ככה אחרי 4 שנים..

תנסו..אין מה להפסיד..מקסימום תרויחו מצווה גדולה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה