הודעה לamit80- - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היי..
    בהמשך להודעתך ,,, אשמח לקבל טיפים למחזור לא סדיר וביוץ?
    תודה
2 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    מצטערת שלקח לי זמן לענות...

את לא יודעת כמה שאני מבינה אותך, אין דבר יותר מתסכל ממחזור לא סדיר
    כשמנסים להכנס להריון... ואני לא מדברת על איחור של יומיים.

מחר אני מתחילה שבוע 6 להריון, כאשר המחזור האחרון שלי היה בתחילת פברואר,
    ובכלל בין דצמבר לאפריל קיבלתי מחזור רק פעמיים בסה"כ.
    אני יכולה להגיד לך שחפרתי לא מעט באינטרנט על מנת לבדוק את העניין,
    וגיליתי שיכול להתרחש ביוץ גם ללא מחזור.
    עוד גיליתי שלביוץ יש סימנים מאוד אופייני כגון:חום השחר, הפרשות מהנרתיק, כאבי בטן ספציפיים ועוד כל מיני טריקים קטנים (חפשי בגוגל - ביוץ סימנים מקדימים)
    חום השחר - אני מניחה שאת מכירה את השיטה למדוד חום בבוקר דבר ראשון לפני שיוצאים מהמיטה וברגע שיש עליה ב2-3 עשיריות המעלה זה בדרך כלל סימן מקדים לביוץ, אני יכולה להעיד על עצמי שהתייאשתי מזה, אבל יש לי חברות שזה מאוד עזר להן.
    ערכת ביוץ - קניתי, השתמשתי ולא מצאתי ביוץ (חכי יש פואנטה בסוף)
    בשלב זה החלטתי בכל זאת לא להתייאש ולסמוך על הגוף שלי ולחכות לסימנים על פי
    מה שקראתי באינטרנט.
    לפני כחודש שמתי לב שיש משהו שונה בגוף שלי אחרי חודשיים ללא מחזור, אין לי אפשרות להסביר, אבל כל בחורה מכירה את הגוף שלה (כמו שהיא יודעת מתי היא צריכה לקבל מחזור)
    פתאום הופיעו לי חצ'קונים (שינוי הורמונלי), ההפרשה בנרתיק נהייתה צמיגה (קצת מגעיל אני יודעת אבל זה סימן מאוד מובהק - זה מרגיש כמו חלבון של ביצה) זה קורה רק ליום או יומיים אז צריך לשים לב לזה.
    בשלב זה רצתי לערכת הביוץ (בשביל זה היא חיכתה לא) ובפעם הראשונה היא הראתה שיש ביוץ.
    את השלב הבא את יודעת... בן זוג, מיטה וכו'

אני יודעת שזה מייאש לחכות לכל הסימנים האלה, אבל אין ברירה הגוף שלנו הוא מכונה משוכללת ולכל אחת קצב משלה. אני יודעת שאולי זה נשמע פלצני אבל זה היה שיעור מאוד חשוב בשבילי ללמוד להקשיב לו, ולחוות את הסימנים שלו.
    תמצאי למי להוציא קיטור זה מאוד עוזר... אבל אל תתיאשי ואל תפסיקי להקשיב
    לגוף שלך, חפשי את הסימנים הקטנים שלך, שרק את יודעת ומכירה (אני אתן לך דוגמה ממש טיפשית מעצמי - חצ'קון בעורף, זה היה הסימן שלי לשינויים הורמונליים)

אני מקווה שקצת עזרתי, ושלא הטשתי יותר מידי
    אני אשמח להיות פה ולסייע
    ושיהיה המון בהצלחה

עמית
  • תודה..אקח לתשומת ליבי.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה