היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בשבוע 9+4 יש לכן דם חום (ואפילו פעם אחת קצת דם אדום) הייתן מתיצבות אצל הרופא בלי תור - העיקר שיבדוק או שנרגעות וחושבות שזה כלום? יום שישי היום ואין לי מושג מה לעשות
5 תגובות
עמוד 1
כשאני הייתי בשבוע כזה גם לי זה קרה תעקבי אבל יש מצב שזה דברים שהגוף מעיף אחוצה בגלל שהוא לא זקוק לו אם זה לא מישתפר או מחמיר תתפני למיון שייבדקו
למרות שבתחילת הריון יש סיכוי לדימומים, אני לא הייתי לוקחת סיכון וכן הולכת לבדוק - רק בשביל להיות רגועה במהלך הסופ"ש.
מאחלת לך הריון קל וארוך
לרוב זה באמת שום דבר אך לדעתי בעיקר כדי שתהיי רגועה תלכי לרופא שיבדוק אותך כולל אולטראסאונד.
גם אני ביעה של הבנות אני יודעת שזה שכיח אצל המון נשים אבל בשביל להיות רגועה הייתי נדחפת בתור . תעדכני