מה עושים???-עידכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    2 שאלות דבר ראשון הבן שלי הקטן הופיע לו יובש בעיקר באזור הירכיים ובזרועות.הבנתי שזה נובע כתוצאה מחסר של קולגן ומאודדד קשה להיפתר מזה מישהי מכירה?ניסתה טיפול וזה עזר?
    ב.היום הייתי אצל רופא הילדים שלנו והגברת הקטנה ממשיכה לרדת במשקך היא סרבנית בקבוקים והיא אוכלת רק בכפית.הוא אמר לי שאני חייבת להפסיק להניק אותה לגמרי ולתת לה כל הזמן בקבוקי מטרנה מה עושים?למישהי יש פיתרון?נמאס לי שהיא בוכה כי היא רעבה אז אני נותנת לה בכפית והרופא אומר שזה ממש לא יועיל רק בקבוק בלי כפיות יש למישהי פיתרון?או שבאמת אני צריכה לתת לה רק לבכות עד שתררצה בקבוק?
8 תגובות
עמוד 1
  • אני לא כ"כ יודעת כי לא הנקתי אבל יש פה בנות שסיפרו שעזר להן כשמישהו אחר האכיל אותם .
    ואם כבר בכפית אז אולי דייסה ? שישב טוב בבטן
  • כמה זמן היא מסוגלת לא לאכול?
    לדעתי לתת לתינוק לבכות מרעב זה קשה בטירוף (תלוי כמובן על כמה זמן מדובר)
    ניסית כבר בטח המוני סוגי בקבוקים ופטמות.
    בת כמה היא?
    אולי אפשר להתחיל כבר לתת לה מוצקים? או להוסיף לה דייסה לחלב בכפית?

אין לי מושג בקולגן

• הי מותק

לגבי השאלה הראשונה אני לא יודעת,

אבל לגבי האוכל:
    גם אצלי נופר מאוד רזה (7 קילו בקושי) ואוכלת ממש מעט. גם היא סרבנית בקבוקים ורק יונקת. עולה בחודש 300-400 גרם בקושי.
    עד כמה שזכור לי הן באותו הגיל, שלך אפילו טיפה יותר גדולה, לא?
    אז למה את לא משלבת לה יותר מוצקים? פירות טחונים, כריכים עם גבינה/ אבוקדו ולהאכיל אותה חתיכות קטנות קטנות, מרק, פירה, קוסקוס, מעדנים, קציצות, ביצה, שקשוקה וכו'....
    יש מגוון גדול שכבר אפשר להציע להן, אני בגישה שלתת מה שהן אוכלות, אתמול נתתי לנופר אפילו רוגאלך.
    אפילו אם היא תאכל מעט זה התחלה וככה את פותחת אותה לדברים חדשים.
    מהניסיון שלי, אם היא סרבנית בקבוקים, היא גם לא תיקח את המטרנה בגיל כזה.
    אני ניסתי לשלב לה דייסה והיא סרבה.
    היום אני במצב שהיא יונקת בוקר, צהרים, וערב (ואם מתעוררת בלילה), ובשאר היום היא אוכלת אוכל מגוון בכמויות ממש קטנות (אבל כנראה זה מה שהיא זקוקה)

מיטל
  • תודה בנותמיטלוש נכון הן בערך בנות אותו גיל כרגע בת 10 חודשים ושוקלת כמו בת חצי שנה,שבעה חודשים.בכל אופן אני נותנת לה הכול אבל היא הולכת מעט כל פעם..ולפעמים אני מוצאת את עצמי כל הזמן סביב האוכל אני מניקה אותה לרוב רק אחר הצהריים ובלילה אם מתעוררת ואם לא אז מוקדם בבוקר כל השאר היא הוכלת הכול.דווקא דייסה היא אוכלת אבל מוכנה רק בכפית.
  • 1. יובש? אין כמו תחליב דרמקול
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אני יודעת למה את מתכוונת, זה מין גיל כזה שתמיד סביב האוכל.
    אצלי בדיוק אותו הדבר.
    תנסי פשוט להעשיר ולגוון לה את התזונה כי זה גיל שמאוחר להרגיל לבקבוק (והאמת שגם מיותר).
    תני לה לאכול מה שטעים לה, וגם דברים משמינים.

מיטל
  • אז זהו שאני משלבת לה דברים כולל דיסה יש דברים שהיא מאוד אוהבת כולל גם דיסת וניל ודגנים מעורבים ולפעמים היא מסרבת הבאסה זה שאחרי שהיא עוד המשיכה לרדת היא התחילה סוף סוף לאכול יפה ואחרי שבת כזאת זה מבאס מאוד...היא כל הזמן מקיאה מאתמול בצהריים עד היום יש לנו שכנים שהביאו לי משהו הומיאופטי שעזר יפה ואז שוב בערב הקאה גם חלב שלי היא מקיאה וגם מים,אני כל הזמן עוקבת אחריה לראות שהיא לא תתיבש חלילה.אז כל פעם לגימות קטנות היא לוקחת,מקווה שיעבור כבר,בעזרת ה.

• המסנג'ר שלי: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה