היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
הלכה לנו המכונת כביסה תוספת מהממת למשפחה:
מקווה שתמצאי משהו שיתאים לך מבחינת המחיר *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
לפני שבועיים הייתה מכונת כביסה ב 1500 ש"ח בשופרסל ביג תבדקי אם המבצע עדיין קיים אגב זה פתח קידמי 7 ק"ג
השאלה איזו מכונה... אבל נכנס לשם מה יש להפסיד... תוספת מהממת למשפחה:
צצצצצ'!!!! מה איתך!! פתאום אני קולטת שהסרגל שלך במצב כ"כ מתקדם!! איזה כיף, מרגש, מלחיץ, שמח!! (תקיפי את התשובה הנכונה בעינייך..
יש "כל התשובות נכונות"? תוספת מהממת למשפחה:
שלום שלום!!! חתיכת נפקדות מהפורום דפקת
מקוה שתמצאו מכונה במחיר מציאה ווואו את באמת קרובה ללידה ! חמסה.!
עדי עובר זה זכר תוספת מהממת למשפחה:
אה
הקשיבי הקשיבי ראיתי אתמול פרסום של רשת מחסני חשמל בסניפים של רעננה וכפ"ס יש ב-1290 ש"ח במזומן. לא יודעת אם יש להם אתר אבל אם תרצי עוד פרטים את יודעת איך למצוא אותי. מבטיחה להתחבא היטב
אני קניתי דרכם פעם מצלמה דיגיטלית - והם היו אחלה..... המסנג'ר שלי: [email protected]