חדשה.... אשמח לעזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אהלן...
    דבר ראשון אני ממש נהנית לקרוא את הפורום.....
    ועכשיו לענייני.
    לפני כחודשיים הפסקתי לקחת גלולות.
    החודש בעזרת חישוב ימי הביוץ ובעזרת ערכת שתן לזיהוי ביוץ אנחנו מנסים להיכנס להריון... הבעיה היא שכל פעם בדיקת הביוץ יוצאת שלילית (לפי מחשבון הפוריות הייתי צרכה לבייץ אתמול וגם אתמול וגם היום הבדיקה יצאה שלילית).
    אני ממש מודאגת (כזאת אני, לחוצה), יכול להיות שבייצתי למרות שהבדיקה יצאה שלילית (הופיעו שני פסים רק שאחד מאוד בהיר) והאם כדי לי להמשיך בימים הקרובים להשתמש בערכת הביוץ או להפסיק.
    ועוד דבר, אם אני אמשיך ועדיין לא תיצא תשובה חיובית עבור הביוץ כדי לפנות לרופא? אני פשוט בלחץ כי כל הזמן יש לי הרגשה שמשהו לא בסדר איתי, שיהיה לי קשה להיכנס להריון...
    הלחץ הזה ממש משפיע עליי וקשה לי איתו מאוד!!!
    אודה מאוד על העזרה
3 תגובות
עמוד 1
  • היי
    קודם כל שיהיה בהצלחה
    הרופא נשים שלי טוען שאת הכסף ששמת על הערכה שלך
    כאילו שזרקת אותו לים...
    היית נותנת לצדקה היה יותר מועיל ככה לי הוא אמר
    ביוץ אמיתי כדי לך לעשות מעקב זקיקים וכו'
    אל תאמיני
  • היי מתוקה... הלח והדאגה שאת מרגישה מובנים אבל לגמריי מיותרים
    מכמה סיבות:
    את מנסה רק חודשיים זה ממש מעט זמן...
    הלחץ והמתח גורמים לגוף שלנו לדחות את ההריון המיוחל...

לכן עדיף לנסות להיות רגועים... תהנו מהסקס... תהיי משוחררת ורפוייה אל תעסקי את הראש במחשבות מיותרות....

אם את שומרת נידה מיום הטבילה שזה יוצא סביב היום ה 14
    תקיימו יחסים יום כן יום לא במשך לפחות שבוע וחצי...
    אם את לא שומרת מהיום ה10 יום כן יום לא...
    אל תקומי אחרי... תשארי לשכב בתנוחת עובר או עם רגליים למעלה...

במידה וחלילה לא הולך אחרי 7 או 8 חוד' תיגשי לרופא...

בהצלחה ובשורות טובות
  • קודם כל אחרי שמפסיקים לקחת גלולות לוקח לגוף כמה חודשים לחזור לעצמו אז אי אפשר לחשב ביוץ לפי ימים , אבל נקלטים ( אני נקלטתי בחודש ראשון אחרי 10 שנים של גלולות כמעט בלי הפסקות )
    אף פעם לא נסיתי ערכת ביוץ , אבל בבדיקת הריון אומרים פס זה פס גם אם חלש , אבל יש גם המון נשים שזה לא מזהה אצלם
    אני אישית מתכוונת לקנות החודש גם פעם ראשונה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה