תייעצו לי בבקשה - איך להגיב לזה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני זמן מה לירז בכתה והיא הייתה בחדר שלה במיטה וליאל שמע דרך האינטרקום ורץ לחדר ניגש למיטה לא יודעת איך הוא מצא את המוצץ שלה ופשוט דחף לה אותו לפה. מצד אחד זה טוב שהוא ככה דואג לאחותו ומצד שני זה קצת מפחיד כי הוא עדיין קטן והיא קטנה ושמעתי הרבה סיפורים שהילדים היותר גדולים דוחפים לקטנים כל מיני דברים לפה. אז קצת כעסתי עליו. עכשיו השאלה שלי היא האם לכעוס או לשבח אותו על כך שהוא דואג לה.

10 תגובות
עמוד 1
  • אני אישית הייתי משבחת אותו
  • למה לכעוס עליו?
    בהחלט תשבחי אותו שהוא דואג לה ולאט לאט תסבירי לו שרק מוצץ אפשר לשים לה בפה.

[]
  • לדעתי הייתי משבחת.
    זה יפה שהוא דואג לה.
    רק צריך כל הזמן להזכיר לו שינהג איתה בזהירות, אבל זה יפה שהוא עוזר לאמא.
    והוא גם לא כזה קטן כבר. הוא יודע לתת מוצץ.
    צריך להסביר לו באופן קבוע מה אסור לתת ללירז, והוא יידע.

• כמו שהבנות אמרו למה לכעוס עשה מה שצריך לעשות כל הכבוד לו

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • ממש לא לכעוס ורק לשבח!!!!
    בכל מקרה אי אפשר לעזוב אותם שניה לבד ואת תמיד צריכה להשגיח בגיליים האלה,
    אז אם הוא כבר עושה משהו טוב עבורה את צריכה לשבח אותו!
    לפני שבועיים הייתי עם הקטנים בגינה. נופר זחלה למגלשה ונעמדה בפתח. עילאי שמע שילדים מתגלשים ובאותה שניה הרים את נופר אלי (מטר מהמגלשה) ואמר לי שהוא פחד שיתגלשו עליה. ברור שזה מסוכן שהוא הרים אותה אבל הכוונה שלו היתה כל כך טהורה שלא הפסקתי לשבח אותו

• למה לכעוס?

[[[

• לכעוס?
  • ממש ממש לא לכעוס

כמובן להסביר לו בחיוך שאם הוא נותן לה מוצץ, אז שיקפיד להיות עדין, אבל בהחלט לשבח אותו על הדאגה לאחותו הקטנה

• מצטרפת לכולן
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • מה השאלה בכלל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה