בנות בבקשה זקוקה לעזרתכן.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות שבוע טוב לכולן... אז ככה אני ובעלי כבר שנה וחצי מנסים להרות ללא שום הצלחה . אחרי שני בדיקות זרע חלשות הופננו להפריה חוץ גופית בקפלן. היתה פגישה קיבלנו את כל המידע ביצענו את כל הבדיקות,קניתי את כל הזריקות. ועכשיו שאני כבר מתה להתחיל כבר אני לא מקבלת , אם זה הגיוני לא קיבלתי חודש קניתי את מקלון הזהב יצא שלילי .. אני מבולבלת במתח והכי נורא שכל יום אני חושבת שאני אקבל בגלל כאבים עזים מה לעשות עיזרו לי????

יסמין
6 תגובות
עמוד 1
  • היי יסמין אני פחות או יותר במצבך, גם אני ובעלי מנסים שנה ללא הצלחה וגם לבעלי 2 בדיקות הזרע יצאו חלשות,
    קודם כל את חייבת להרגע - למרות הקושי..., הלחץ לא יעזור בשום דבר רק יכשיל
    ואולי בע"ה את בהריון, לפעמים הבדיקות לא מדוייקות תנסי בעוד יומיים שוב
    מקווה בשבילך שתיהיה לך הפתעה טובה. אמן אמן אמן בהצלחה!!!
  • צודקת... ב"ה שנתבשר בבשורות טובות .עכשיו חזרתי מבדיקת דם לגילוי הריון . מקווה ומתפללת שאני בהריון... התשובה תתקבל אחרי צהריים. תודה לך מאמי ויום טוב לכולן

יסמין
  • מחזיקה לך אצבעות שתופתעי....

הלוואי ולא תצטרכי אבל בכל אופן... היחידה בקפלן מעולה ד"ר בארש וד"ר אור...
    צוות האחיות מקסימות...

אני עברתי לשם מאסותא... וב"ה הצלחתי בהפרייה ראשונה אצלם
    בקרוב אצלכם בנות יקרות.... אתם תמיד בתפילות שלי...

בעז"ה בשורות טובות
  • בהצלחה!!! מקווה לשמוע ממך בשורות טובות הכל לטובה
  • תודה בנות יקרות... מחמם את הלב.. בסופו של דבר קיבלתי והתחלתי יום ראשון דפפקטיל. הזריקות ממש שורפות.. אני מאחלת לכולן בהצלחה.. שב"ה גם אנכנו נזכה ליום המיוחל הזה בקרובבהצלחה בנות ותודה לכן.

יסמין
  • היי יקירתי..
    גם אניהתחלתי טיפול בדקקפטיל, גם לי שורף מאוד.
    וזה מה ששובר אותי.
    אני יכולה להגיד לך שהרבה אמרו לי וגם כאן בפורום, להוציא את הזריקה 10 דקות רבע שעה לפני ההזרקה, כשזה לא קר זה פחות שורף.
    האמת אני עדיין לא ניסיתי.
    אני תכף מזריקה.
    בהצלחה מאמי.
    אם את צריכה משהו, אני כאן בשבילך...
    שמחה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה