היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות בוקר טוב אני לא אוהבת להיות חסויה לכן אני ישתתף אותכם היום במשהו שממנו אני כל כך עצבנית ותגידי לי אם בצדק. אז ככה בנות הילדים היום בחופש ל"ג בעומר וכמו כל חופש אני דואגת לבייביסטר על מנת שאני אוכל ללכת לעבודה. בעלי נהג מונית ועושה הסעות כל בוקר ביום שישי ואתמול בערב אני שואלת אותו חזי אתה עושה הסעה ביום ראשון בבוקר והוא עונה לא יש לילדים חופש. אז אני בכל זאת אומרת לו חזי אולי תשאל את התחנה אם צריך או לא והוא עונה לא רחל זה בסדר תגידי לביביסטר שתגיע בשעה 9:00 אני ישמור עליהם ואת תסעי לך לעבודה. בקיצור אחרי כמה פעמים של שאלות קבעתי עם הבייביסטר לשעה 9:00 בבוקר. מגיע הבוקר השעה 7:00 בבוקר ומהתחנה מתקשרים אל חזי למה הוא לא בא לקחת את הילד רק אחד מהילדים היה לו בית ספר מה עשה אדון חזי לקח את המונית ונסע לעבודה ואני נשארתי עם הילדים שישנים ולא יודעת מה לעשות כי קבעתי עם הביביסטר בשעה 9:00 כמו שהוא אמר. לבסוף התקשרתי לאחותי שגרה לא רק מאחותי ובקשתי ממנה שתשמור לי על הילדים אז הבאתי לה את הילדים כי מי הסתם גם לה יש ילדים. בקיצור אחרי שתפסתי את הביביסטר הודעתי לה לאסוף את הילדים. וחזי אפילו לא צלצל לשאול מה קורה הוא כועס עליי. מה דעתם ותודה לעונות. רחל
11 תגובות
עמוד 1
יו שיהיו בריאים הם אסטרונאוטים
איזה עצביםםםםםםםם
פעם הבאה תתקשרי את לתחנה תעשי לו קצת פאדיחות תגידי לו כי אי אפשר לסמוך עליך
קבלי
אני חושבת שזה לא אשמתו פה
הוא ידע שהילדים בחופש בטח לא ידעו אותם שיש ילד אחד שצריך הסעה ומתוקף תפקידו היה צריך ללכת
אין מה לכעוס פה זה סהכ אי הבנה קטנה
ובסוף מצאת סידור לילדים זה מה שחושב
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
איפי הוא כן ידע שיש ילד אחד שצריך ללכת היום אבל הוא החליט שהתחנה לא תשלם לו על ילד אחד אז הוא לא עושה היום את הנסיעה. ומי צריך לדאוג להכל מי אם לא אני.
כמו שנאמר אם אני לי מי לי נראה לי בפעם הבאה תקביעי עם הבייביסטר יותר מוקדם
את כבר יודעת מה יש בבטן ?
איפי יש לנו בת אני כבר בשביעי שבוע 28 אוטו ...
איך שהזמן רץ *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
כן מאוד רץ ואני מחכה מאוד כאילו בילד הראשון וליה גם אביאל פחות