נפיחות אחרי ההחזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ב29/4 עברתי החזרה של 2עוברים. לפני ההחזרה אמרתי לרופא שמאוד כואב לי הבטן, הרופא בדק ואמר שהכול אצלך בסדר יכול להיות זה אחרי שאיבה כשהחזירו לי עוברים אז התחילו לי הכאבים ונפיחות בבטן, האחות אמרה לי שעם יש לי נפיחות ממש חזקה ואת לא יכולה לנשום חזרי לביה"ח,חזרתי לבית חולים בדקו אותי אמרו עוד פעם שהכול בסדר ככה זה צריך להיות זה אחרי החזרה.
    היום אין לי כאבים אבל אני נפוחה מאוד ממש אפילו קשה לי לנשום.
    בנות מי שהיא עבר ככה גם ?
    זה בסדר אחרי החזרה להרגיש ככה?

בבקשה תענו לי...
5 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק,
    נשמע שאת סובלת מגירוי יתר, כמה ביציות נשאבו? מה היה גובה האסטרודיול E2ׂ?
    כאבים לאחר שאיבה מרובה בהחלט יתכנו, את חייבת להרבות בשתיית מים (במקרה של גירוי יתר יש צבירה של נוזל וצבירתם בחלל הבטן, מה שגורם להחמרת הכאב ולקושי בנשימה)
    תנוחי כמה שאפשר ואל תהססי לפנות לבדיקה רפואית, במיוחד במקרה של החמרה בכאב או קושי בנשימה כמו שתיארת.
    אני פוליציסטית ואומנם לא עברתי שאיבה / החזרה, אבל באחד הטיפולים שלי סבלתי מגירוי יתר שהחמיר כשנקלטתי להריון, מאחר והגוף רווי הורמונים והריון גורם גם הוא להפרשת הורמונים.
    מקווה שתרגישי טוב במהרה.
  • שאבו לי 13 ביציות.תודה לך שיווה דברתי עם הרופא שלי אכשיו, יש לי בדיקה אצלו מחר הוא אמר שכנראה אני בהיריון.
  • לא דיברו איך על גירוי יתר??........

אלו תופעות שנגרמות כשיש גירוי שחלתי...
    למרות שגם לי היות כאבים מוזרים בבטן אחרי ההחזרה...
    (שלא היו לי בהפריה הקודמת....)

ואז גיליתי שאני בהריון ב"ה... אז אמן שאצלך זה המקרה
  • הי מתוקה,

שאבו לי 14 בציות והחזירו לי אותם ב28/4 וגם הבטן שלי נפוחה כאילו אני בחודש 4 , כולם שאולים אותי בעבודה אם אני בהריון ואני מתעצבנת !!!
    גם לי יש כאבים וקשה לי לנשום - ניראה לי שזה בדר"כ לכולם...

בעזרתם הבורא הכל יהיה בסדר ולכולנו נהיה אימא בקרוב
  • בהצלחה לכולכן מאחלת לכם להיות אמהות בקרוב ומקווה שגם בקרוב אצלי..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה