איך הייתן מגיבות אילו... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתן מגלות שהבעל שלכן בקשר עם האקסית שלו.
    מה שקורה זה שכשהיכרתי את בעלי(טוב זה היה לפני קצת יותר מ5 שנים) הוא היה עדיין בקשר טלפוני עם האקסית שלו. הם אז היו פרודים אבל הסכימו להיות ידידים. אבל הבחורה כנראה פירשה את זה בצורה אחרת וכל הזמן הייתה משגעת אותו עם טלפונים כמעט כל יום בכל שעה שרק אפשר אפילו בלילה. אני באיזשהו שלב שמתי לזה קץ. יותר נכון בעלי. אני אמרתי לו שאם חשוב לו הקשר איתי אז הוא חייב להפסיק את התופעה הזאת.
    היום אני במקרה כשנכנסתי לפייסבוק בעלי כנראה אתמול שכח לצאת משם ואוטומטית נכנסתי לעמוד שלו וראיתי שהיא מצורפת אצלו ברשימת חברים.
    אני מתלבטת האם להגיד לו שראיתי את זה או לשתוק לחכות עד שהוא אולי יספר לי. כי זה משהו שמפריע לי. והוא יודע את זה.

5 תגובות
עמוד 1
  • סורי מותק בקטע הזה אני נגד לחלוטין ללא פשרות...
    קשר עם האקס/ית מועד לפורענות ובלאגן...
    שום דבר טוב לא יוצא מזה .
    אני
  • תמחקי אותההההההההההההה

• אני זוכרת שכבר דיברת על זה פה פעם.

היא מגעילה, אין ספק, אבל אם יש לך אמון בבעלך - אל תאמרי דבר.

אם אין אמון - מה שווים הנישואים?.......
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אני הייתי שואלת כבדרך אגב - "ראיתי שאתה חבר של X בפייסבוק. מה היא מספרת? משהו חדש?" או משהו כזה.
    יעל, אמא של יונתן
  • זה מזכיר לי שעברתי לגור עם בעלי אחרי 3 חודי חברות פשוט התנחלתי לו בדירה וראיתי שעל הטלפון בשק שלו יש רשימנה של החיוגים המהירים והזכרונות. ובמקום ה1- זכרון 1 היתה האקסית שלו. בלי לחשוב מחקתי את כל הזכרונות ואת הפתק של הרשימת זכרונות זרקתי לפח כדי שלא ישחזר

[center]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה