בעקבות הסקר של עדי (עוגן )... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה היתה הסיבה שבגללה נכנסת לראשונה לפורום?
18 תגובות
עמוד 1
  • אני נכנסתי בחודש שישי כשחיפשתי עגלה ורציתי חוו"ד.
    ואז ראיתי שאף אחת לא עונה לי

• הייתי בהריון והייתי מחפשת אתר לשבועות הריון
    עשיתי בגוגל חיפוש" הריון" והתוצאה הראשונה היא האתר הזה חיפשתי וחיפשתי ומצאתי את הפורום

..]

[.]

[.

• ביום שגיליתי שאני בהריון הצטרפתי לפורום תמיכה. ישר זכיתי בתגובות וקבלת פנים חמה ואהבה.
    וכמו רבות לפני נפלתי בשבי של יולדת ועד היום לא מצליחים לשחרר אותי
  • סקרנות

איך זה להיות בהריון בישראל...
  • בהריון הראשון, חיפשתי ספר הריון, ועניין אותי גם לקרוא סתם חומר על הריון באינטרנט..
    אז כמו רבות- עשיתי חיפוש בגוגל וזה הדבר הראשון שעולה..
    בהתחלה באמת השתמשתי באתר בתור מקום מידע ולא ראיתי בכלל שיש פה פורום!
  • לפני יותם נכנסתי להריון אחרי 5 וחצי שנים שלא נקלטתי ולא זכרתי ערכי בטא, אז כך הגעתי לפורום ולצערי ההריון לא התפתח אז נשארתי בפורום מנסים עד ששוב נקלטתי להריון של יותם וכך נשארתי ואני מאושרת פה
  • חיפשתי מידע על שבועות הריון!...
    והתמכרתי!
  • כשנכנסתי להריון עם שקדי הייתי בשנת אבל (גיליתי על ההריון חודש אחרי שאימי נפטרה)
    לא הייתי מאופסת בכלללללללללל על השלבים של ההריון, לא באיזה שבוע אני, לא איזה בדיקות אני צריכה לעשות, כלוםםםםםםםםםםםםםםםם
    אז חיפשתי אתר שיחשב לי כל פעם את שבוע ההריון כדי לדעת מתי ללכת לבדיקות שהרופא שלח אותי כל פעם...

אחרי כמה זמן התחלתי לקרוא בפורום
    נרשמתי להריון בתל"מ כשרציתי לפרוק כמה קשה לי כבר לסחוב (ילדתי רק 10 ימים אחרי זה...

• בתחלה חיפשתי מידע על CMV שהתגעלה ורופא המליץ על הפעלה או להצין למי שפיר בשבוע 22 ואז להחליט וכו'. לקרת סוף היו לי נידודי שינה ושאלתי כמה שאילות בפורום הריון בסיכון בעקבות סוכרת וכו'.
    להית באמת פעילה התחלתי שבני היה בן 4-6 ימים ובדיוק נפתח פורוםהורים חדשים ואז גדלנו יחד .
    http://www.holdthatpic.com/
  • יום בהיר אחד, אחרי שיכנועים של אמא שלי, החלטתי שאני רוצה ילד

[[[
  • כשהחלטנו להפסיק עם הגלולות אז רציתי לדעת כמה זמן אחרי שמפסיקים אפשר להכנס להריון...
    מיותר לציין שהתמכרתי מייד
  • דניס
  • לא היה לי למי לספר שאני בהריון...........
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • בסביבות חודש 7 שאלתי את בעלי
    מיליון שאלות
    הוא אמר כנסי לאיזה פורום מאיפה אני יודע???
    ומאז אני פה..
  • חיפשתי בהריון של שנהב מחשבון לידה וזה האתר שהגיע ראשון
    אני אוהבת צבע סגול אז זה משך אותי יותר בעיקר שגיליתי פה חברות מדהימות
    שתמיד כייף לחלוק איתן הכל

והיום גיליתי שיש מישהי מהמשפחה שמרגלת אחריי כניראה ומדווחת על כל מה שאני רושמת פה
  • אחרי הלידה הראשונה (המוות של התינוקת), חיפשתי מידע באינטרנט על מקרים כאלו...
    הגעתי לפורום של הרופאים, הייתי שואלת שם שאלות למיניהן. אח"כ ראיתי שבנות שם רושמות על פורום תמיכה הדדית, נכנסתי גם לשם, והתמכרתי

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • הדס
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • חיפשתי מידע על שבועות ההריון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה