היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שהמליצה לי על מאמי קר לטיפול באסטמה של העור. עכשיו דיברתי עם נציג שירות לקוחות שלהם, בחור מדהיםםםםםםםםםם. שמתי פניה באתר שלהם. הוא התקשר ונתן לי הסבר מפורט לגבי מרכיב SLS שנמצא בכל תכשירי הקוסמטיקה שלנו ופשוט הורג את השכבה השומנית העליונה של העור וגורם להחמרה אצל חולי אטופיק דרמטיטיס (אסטמה של העור). בחיים שלי לא נתקלתי בשירות כזה, סבלנות כזאת, איכפתיות כזאת - אני פשוט סיימתי את השיחה בשוק. הוא שולח לי דוגמיות כדי שאוכל להתנסות לפני שאני קונה. נתן לי את כל המקומות בירושלים שאפשר לקנות את המוצרים.
בקיצור כיף להתחיל ככה את הבוקר - כיף שיש אנשים כאלה נחמדים
9 תגובות
עמוד 1
בהחלט כיף לדעת שיש גם נציגים טובים ונדיבים
אני חייבת לומר לך שגם לתהילה יש עור בעייתי ואני מישתמשת בסבון של פנינה רוזנבלום לתינוקות ואין בו את הSLS ויש שיפור עצום! כמובן שאחר כך אני מורחת לה שמן תינוקות. ובמיקרים חמורים יותר כשיש פצעי יובש אני מורחת לה מישחת קורטיזון שכבר אחרי 2 מריחות היובש נעלם!
עדידה סטודיו - מדריכה ומאבחנת התפתחותית לתינוקות כנסו לאתר www.adidastudio.com
כל הכבוד בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב! שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
שימי קישור... שנראה על מה מדובר "..מישהו צחק עלי ושלח אותך אלי, איך זה הפכת על פיו את עולמי.
לא יודעת את נפשי כי ליבי כבר לא חופשי, ככה נשביתי למה לא להודות..."
את פשוט חמודה ומקסימה
כייף שיש גם אנשים כמוך
וואי תודה שמרית איזה חמודה את יאללה
כן ממי..המלח הזה סודיום סולפיט הורס את העור והשיער...