היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות, אני רוצה לקנות לשחר סנדלים ומתלבטת איפה, שווה לנסוע לרשל"צ, לאיזור של החנויות ליד קניון הזהב?(אני מרחובות) יש שם מבחר חנויות נעליים? מישהי זוכרת אולי באיזה רשת נעליים יש מבצע עם נקודות של לאומי קארד (הנחה תמורת נקודות)?
אני כותבת ונעלמת קצת כי אני בעבודה אז תודה מראש
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
22 תגובות
עמוד 1
בקניון הזהב יש לך את שדרת הילדים...שם יש חנויות נעליים (לא הרבה) לילדים בלבד יש את פאפאיה ונעלי מרקו אני אישית עדיין קונה רק מנמרוד
מה יש לך בקניון זהב לעשות? מרחובות, תלכי לצומת בילו וזהו
היי מאמי, בגלי יש הנחה תמורת נקודות
[[[
בצומת ביל"ו יש פאפיה, גלי (עם המבצע של לאומי קארד, לא שווה במיוחד, צריך מלא נקודות...) ויש גם שדרת הנעליים שיש בה נמרוד ואלפנטן
כמו שאת רואה, "חרשתי" על ביל"ו
נק' לאומי כארד מקבלים בגלי . נעליים ראשונות תמיד קניתי תוצרת נמרוד . באשדוד יש כמה חניות שמוחרות קולקציות "ישנות " בחצי מחיר . עדכון : עד 10 לחודש בנק' לאומי כארד ניתן לשלם גם ברשת נמרוד . במקרה ראיתי חוברת הטבות
יש בסינמה סיטי בראשון את אליטל ראיתי שם סנדלים של ילדים של דיאדורה ב 160 שקל אם אני זוכרת נכון ויש להם עוד שם במחירים טובים
ויש גם את גלי לא רחוק משם
אז אפשר לתת קפצה להשוות מחירים ולראות *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אפי דיאדורה אפשר להשיג בחנות רגילה ב120 ש"ח גג . אפרופו דיאדורה - יש לי נעל שלהם חדשה לגמרה מידה 23 . בני אפילו לא מדד אבל קניתי מראש וקטן לנו . אם משהיו רוצה - מוזמנת לקחת במתנה . http://www.holdthatpic.com/
אפי דיאדורה אפשר להשיג בחנות רגילה ב120 ש"ח גג . אפרופו דיאדורה - יש לי נעל שלהם חדשה לגמרה מידה 23 . בני אפילו לא מדד אבל קניתי מראש וקטן לנו . אם משהיו רוצה - מוזמנת לקחת במתנה . http://www.holdthatpic.com/
אני קניתי בגלי תמורת נקודות- שקד ממש מבסוט מהם!
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אאפי אני אשמח לסנדלים שאמרת שיש לך את מעוניינת בתשלום עליהם? את גרה באזור המרכז?
מיכל.
תיקי...........****.
לא אני לא צריכה תשלום ואתן אותם בכייף . אני לא כל כך מרכז אלא דרומה יותר - אשדוד. http://www.holdthatpic.com/
אנחנו קנינו ב-H&O
באמת צומת בילו שווה!!!!!! יש שם מלא מבצעים כל הזמןןןןןןן המסנג'ר שלי: [email protected]
אני קניתי לגאיה שבוע שעבר בנמרוד. זוג ראשון ב- 189 והשני ב- 99 ש"ח.
מאמי...אם יצא לך להגיע לת"א...ליד שוק הכרמל (ממש בכניסה) אם עומדים עם פנים לשוק (מצד אלנבי) ...אז 2-3 חנויות ימינה, יש חנות מצויינת של נעלי ילדים ומחירים סבירים בהחלט. קניתי שם לדן סנדל של טימברלנד (מעונה קודמת) ב-99 שח, וסנדל של נימרוד (גם מקודמת) ב-50 שח
אני כמו אורטלי קניתי ב H&O הזוג השני ב 50% קניתי סנדלים וסניקרס של נייק לשנה הבאה יצא לי 200 ש"ח
אנחנו קנינו גלי כבר 3 עונות רצוף ואנחנו מאוד מרוצים