היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות כמו שאתן יודעות אני עים יותם בבית, אומנם באמת מנסה להעסיק אותו בכל מיני דברים אבל לפעמים נראה לי שזה עצוב מדיי ושאני לא ממש מצליחה לעשות איתו כל מיני דברים. אז מה אתן עושות עים הילדודס בבית? איך מעסיקות? ובמה? רעיונות בבקשה
4 תגובות
עמוד 1
לגיל של יותם- צבעים, בצק, הדבקות, שירים וריקודים, בישול
אני עם הגדול עושה הרבה יצירות והוא מת על זה. את יכולה לקנות בכפר השעשועים צבעי גואש וכל מיני קופסאות מעץ ולתת לו לצבוע, הדבקה של עלים ופרחים על בריסטול - תציירי לו עץ ותני לו להדביק, זה ממש מחדד להם את התחושה. אני קניתי לו גם "בצק בכייף" - אריזות של בצד עם שבלונות. הוא משחק בזה הרבה גם לבד את יכולה להכין איתו משקפת מ-2 גלילים של נייר טוואלט ולקשה/ לצבוע, קופסה ממקלות ארטיקים, כתר מבריסטול ולקשט עם מדבקות להכין איתו מובייל
להכין איתו עוגה
לנקות איתו (תתפלאי - הם אוהבים את זה
אנחנו אחה"צ בדר"כ מתרוצצים בחוץ...
בתוך הבית משחקי דימיון (להאכיל / לחתל / להשכיב את הבובות), ציורים, מדבקות, מושיבה אותה לידי על השיש לבשל, ומזמינים חבר לשחק.
בימים חמים אנחנו עושים בריכה במרפסת.
אין לי כ"כ הצעות כי אני מעדיפה להיות איתה בחוץ / בג'ימבורי / אצל סבתא וכו'.
אנ מתכננת לנו עכשיו נסיעה ברכבת... זאת תהיה אטרקציה
את האמת שנראה לי בגיל כזה כבר משעמם להם בבית וצריכים גירויים בגן ולהיות בחברת ילדים אחרים, זו דעתי