לא סיפרתי לכן מה היה לנו היום...... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמו שאתן זןכרות (או שלא
    המסנג'ר שלי: [email protected]
23 תגובות
עמוד 1
  • דבר ראשון אני ממליצה לך להתנתח בשניידר אם בכלל - הבית חולים הטוב ביותר לרפואת ילדים.

יש להם כירורגים מומחים שמקבלים במרכז שנקרא "שניידר בקהילה" בחולון (את בכללית, נכון?) והם יפנו אותך הלאה. בכל מקום תצטרכי לחכות, אני מקווה ששם זה ילך יותר מהר.
    יעל, אמא של יונתן

• איזה יחס
  • קחי לעוד חו"ד,
    לא לקפוץ לניתוח
    ממש יחס דוחה

• ביזיון!!! תבקשו הפניה לעוד כמה רופאים,לקבל יעוץ נורמלי של בני אדם ולא של חיות בחווה של פייסבוק

• המסנג'ר שלי: [email protected]
  • מצטרפת להמלצתה של יעל.
    בהחלט יחס מחפיר ודוחה
  • אורטל

• איך מתייחסים ככה לילדים פשוט מביש
  • אני במקומך הייתי כותבת מכתב תלונה מנומס על היחס וע האבחנות השרירותות..
    תתפלאי אבל זה עושה משהו
    "..מישהו צחק עלי
    ושלח אותך אלי,
    איך זה הפכת
    על פיו את עולמי.

לא יודעת את נפשי
    כי ליבי כבר לא חופשי,
    ככה נשביתי
    למה לא להודות..."

• ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • ה-ל-ם !
    גועל נפש של יחס גם אני חושבת כמו שילגיה תכתבי מכתב ואם לא עונים לך תמשיכי לשלוח את אותו מכתב עד שיענו לך!
    בהצלחה בחוות דעת הנוספות

• תודה
  • אורטלי, את צודקת! העיקר הבריאות של הילדה, אבל ההתנהגות היתה ביזיון ממש!
    נקווה שחוו"ד שניה תיתן תמונה יותר ברורה

• טוב, דיברנו אתמול , ואמרתי את כל שהיה לי , שולחת חיבוקים ותעדכני כשתהיי אצל עוד רופא!
  • איזה יחס

• אני לא מופתעת מהיחס...ככה נראית כל המדינה- כולל רופאים, רק משום מה אנשים חושבים שבגלל שהם למדו 7 שנים אז זה הופך אותם לבני אדם טובים
  • הי אורטל
    המון זמן לא כתבתי כאן אבל היה לי חשוב כן להגיב לך בתור אחת שעברה את מה שאת מתארת במחלקת כירורגיית ילדים בדנה. קודם כל את צודקת במאת האחוזים ואין שום ספק שהיחס לא צריך להיות כזה. תגידי תודה שחיכית רק שעה, אנחנו חיכינו מעל לשעתיים א-ב-ל מנהלת המחלקה שם- חגית נגר היא מעולה!!!! הדיבור שלה מעצבן והיא באמת לפעמים נראית אדישה ולא איכפתית אבל אחרי המון המון בירורים שעשינו היא נחשבת לאחת המנתחות הכי טובות בארץ. אז אני לא יודעת אם תצטרכו ניתוח (מחזיקה 10000 שלא) אבל אם כן אל תשללי אותה ישר.
    הסיטואציה שתיארת ממש מוכרת לי. גם אצלינו היא בקושי התסכלה על הילדה ואמרה כן, צריך ניתוח. יום ראשון מתאים לך? בשיא האדישות.... אבל מצד שני ידעתי שאני שמה את הילדה שלי בידיים טובות. ודרך אגב, אנחנו עברנו שם ניתוח שהיא היתה בת חודשיים, פגית קטנה שאפילו לא הגיעה ל-3 קילו...
    ומה שלא יהיה אני מאחלת לכם המון המן בריאות
  • יקירתי ,
    אני מקווה שאת לא כועסת ששאלתי ,פשוט לפי מה שהבנתי ממה שכתבת הלכת שיגידו לך מה עושים עם מה שיש לילדה ,ברור לי שהיחס שקיבלת הוא מתחת לכל ביקורת ואני גם הייתי מתלוננת כי ככה על רגל אחת לא נותנים חוו"ד ....
    בכל מקרה רק בריאות ותעדכני איך היה אצל הרופא השני ...

• תודה לכל המגיבות.

לא הלכתי לשם בידיעה שצריך ניתוח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה