שאלה קטנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אני חדשה פה נשואה טריה ומנסה להיכנס להריון כבר 7 חודשים , ניסינו שיטות, חשבתי שאולי זה בגלל ההפסקה של הגלולות וניתן לזה זמן. היום נשברתי , הייתי בטוחה שנקלטתי וזה הצליח איחר והכל באתי לקנות בדיקה וגיליתי לבד שלא.
    אני רואה פה שכולם רושמות שצריך להרגע ולא לחשוב על זה ואני מנסה באמת, אבל אני פשוט לא מצליחה. איך עושים את זה , אני לא מצליחה לעבור כמה מטרים מהחניה למשרד ואני רואה 10 נשים בהריון, ילדים סובבים אותי והדבר שאני הכי כמהה לו זה ילד , ומשום מה זה לא מגיע. והכי משגע אותי זה שכולם שואלים , נו מה איתכם , במיוחד שרוצים הרי זה הכי כואב. ואני מנסה להבין איך לא חושבים על זה , אני אומנם לא מדברת על זה , אבל בלילה אני חולמת על זה . אז ככה אחרי שנשפכתי ככה , השאלה היא כזאת איך עןשים את זה איך לא חושבים על זה . אני אשמח לעצות . זה נראה לי מקום נחמד . תודה מראש
3 תגובות
עמוד 1
  • היי,

אני כל כך מבינה לליבך, זה נראה בלתי אפשרי לא לחשוב על זה, במיוחד שכולן סביבך בהריון או עם ילדים.
    אני הצלחתי להירגע רק כשהרופא אמר לי שאם אקבל מחזור החודש נעשה בדיקות לברר למה אני לא נקלטת, וזה באמת מרגיע אותי, אני מתעסקת בנושא הזה הרבה פחות...

אולי כדאי לך לבקש מהגניקולוג שלך לבצע בדיקות, וכשתראי שהכל בסדר (אמן אמן),
    תוכלי להירגע ולהיות קצתפחות בחרדה, כי חרדה באמת לא מקדמת אותך לשום מקום.

לי גם עזר שפרסמתי פה שאלה בפורום לגבי נשים שנכנסו להיריון בפרק זמן סביר, חצי שנה-שנה, כי כל הנשים שאני מכירה נקלטו או בחודש-3 חודשים הראשונים מרגע שהתחילו לנסות, או אחרי טיפולים ארוכים. עזר לי מאוד לשמוע פה מהרבה בנות שלקח להן למעלה מחצי שנה, כי זה גרם לי להבין שאני בנורמה. אולי גם זה יפחית לך את החרדות, אם תביני שאת לא לבד בסיפור הזה...

שיהיה בהצלחה ובמהירות
  • עשיתי בדיקות וראו שהכל בסדר רק שבפעם האחרונה אצל הגניקולוג הייתי בכזה לחץ שהוא ממש לא הצליח לבדוק אותי. אני יודעת שזה לוקח זמן ויודעת שצריך להפסיק לחשוב על זה אבל אני פשוט לא מצליחה זה פתאום בכל מקום ואת שומעת על בנות שלא מנסות ומצליחות ועל כאלה שכמו קסם זה מבאס . וגם לבשר לבעל שזה לא הלך ממש קשה. ואני מודה עם יד על הלב שלפני חודשיים בערך נבהלתי מהמחשבה להיות אמא רציתי אבל פחדתי , עכשיו אני כבר לא מפחדת ובאמת רוצה. איך הצלחת לא לחשוב על זה ?
    האמת שמסביבי אין הרבה שמבינות, אני גם לא רוצה לדבר עם חברות כי כבר נתקלתי בתגובות לא הכי מפרגנות . אז זה עוזר שיש עוד בנות במצבי . הלוואי והייתה נוסחה להפסיק לחשוב
    תודה על העצות ומאחלת לך שלא תקבלי החודש
  • הייי מותק.... אין דבר כזה לא לחשוב על זה ...
    אבל צריך לנסות להפחית את המחשבות...
    ולא להתעסק עם זה יותר מידי....

יכולה להגיד לך שאני אחרי חצי שנה של ניסיון
    ללא הצלחה החלטתי שחבל לי על הזמן ואם אין בעיה אז מה טוב...
    ואם יש אז עדיף לדעת מוקדם...
    ניגשתי לרופא נשים
    אמרתי שאני נשואה כבר שנה וברצוני לעשות בדיקות....
    הוא הביא לי בדיקות דם הורמונליות ובדיקת זרע לבעלי...
    אצלי הכל היה בסדר אבל גילנו בעיית זרע אצל בעלי....
    המטרה שלי הייתה ברורה הרצון והאמונה שלי חיזקו אותי
    לדעת שכל דבר שווה העיקר להיות אמא....
    וב"ה הצלחנו אומנם עברנו שנתיים קשות
    אבל ב"ה הכל לטובה אנחנו בהריון
    אז בננות אני באמת מכל הלב והנשמה מאחלת לכם קליטה מהירה ושה
    תגיע אליכם במהרה מבלי סבל מיותר...
    שולחת אלכם חיבוקים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה