למי שעשתה סקירה בבייבי קול דרך הכללית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • את הסקירה של עמית עשיתי בבייבי קול אצל מלינגר באופן פרטי וקיבלתי דיסק ותמונות תלת מיימד
    הפעם אני עושה שם אצל רופאה אחרת בבייבי קול דרך הכללית בתשלום של 114 ש"ח
    האם אם גם נותנים דיסק ותמונות תלת מיימד או רק למי שעושה פרטי ומשלם 3000 ש"ח???
7 תגובות
עמוד 1
  • אני עשיתי סקירה בבייבי קול (קול מדיק) ברשל"צ דרך הכללית, וקיבלתי דיסק רגיל, לא תלת מימד, ותמונות כמובן (זה היה בהריון עם שחר לפני יותר מ-3 שנים)
    תתקשרי לברר, לדעתי תלת מימד זה בתוספת תשלום

רעות
    הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • תלת מימד זה יותר כסף אני קיבלתי רק תמונות

אור של חיי
  • אנחנו ביקשנו וגם קיבלנו.....

נראה לי זה תלוי בטוב ליבו של הרופא שעושה לך באותו רגע......
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אני עשיתי עם התאומים אצל עודד המדהים בקולמדיק וקיבלנו דיסק ותמונות בעלות 114 ש"ח
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • טוב נבדוק את העניין תודה בננות
    אגב מישהי יודעת כמה תוספת תשלום?

[
  • אני עשיתי סקירה ראשונה פרטית אצל מלינגר שילמתי 2000 ש"ח , קיבלתי דיסק אבל לא תלת מימד
  • ברור שהכי חשוב שהבדיקה תקינה
    סתם מסקרן אותי אם תלת מיימד זה רק למי שמשלם פרטי כי כאן בקנדה בקושי עושים תלת מיימד ורציתי להראות לחברות שלי איך זה נראה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה