היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוקר טובבבבבבבבבב...... יש לי שאלת סקר.... על סדר הבגדים בארון של הילדים....
האם הבעל יודע איפה נמצא כל בגד????
אני סידרתי את הבגדים של יעל ואלירן למשל כל שיש להם... בערמה אחת... חולצות קצרות לגן - שלא איכפת לי שיהרסו קליל
24 תגובות
עמוד 1
יש לי בן אחד אז יש מגירה לבגדים ליציאה מגירה בגדים לבית מגירה בגדים לגן
ואם אני רוצה שבעלי ילביש אותו משהוא אני מסבירה : מגירה שניה מלמטה או מגירה ראשונה וככה או אני אבחר בבגדים והוא ילביש אותו וזה יותר קל לי כי עד שהוא מוצא מה שרוצה שליביש אותו הוא שואל 1000000000000 שאלה
..]
[.]
[.
בעלי שיהיה בריא..עושה הכל בבית ....אין הנחות.. אני סידרתי להם ארונות חורף קיץ... אצלו לא קיים
בדר"כ אם אני עובדת ויודעת מראש שהוא ילך בערב להורים שלו איתם אז אני מכינה לו בסלון בגדים להלבשה ותיקים מוכנים לקחת לסבתא.
לכל מקרה אם הוא צריך להלביש לבד יש לו בארונות רשימת תכולה לפי מדפים- אז הוא מסתדר לבד.
היי אצלנו אני מכינה את הבגדים מהערב לפני שאני הולכת לישון על הכיסא בפינת האוכל. ככה שבבוקר נשאר לקחת כל אחד את הבגד שלו וללבוש. אצלי אביאל מתלבש לבד ונשאר להלביש רק את ליה. רחל
כמעט כל הסקרים לא תופסים אצלי
הוא יודע איפה נמצא כל דבר ואם לא - מסתדר לא רע בד"כ. הבוקר הוא נתן למעין בגדים (אני ישנתי קצת) הם באו להעיר אותי לפני שהלכו והיא היתה על קצר לגמרי
בערך הוא יודע אבל עכשיו אני מסדרת חליפות ויש בארון שני קומות של בגדים קצרים וארוכים
אור של חיי
אין מצב בכלל שבעלי יפתח את השידה ויתעסק עם הבגדים ,הוא לא מבדיל בין בגד גוף לחולצה או למכנס! אם יוצא מצב שהוא נשאר איתה ומלביש אני מכינה לו מראש על השידה בערימה מה שאני רוצה שהוא ילביש לה בבוקר ואחרי הגן
[center]
בארון של שחר אין יותר מידי מה להתבלבל אז בד"כ אני מרוצה מהבגדים שהוא מלביש אותה, הוא יודע להתמצא בארון לגבי השידה של אורי- בד"כ הבגדים היומיומיים במקום קבוע אז הוא יודע איפה הדברים נמצאים אבל אם למשל הוא מקפל כביסה של אורי הוא משאיר אותה על הספה בחדר כדי שאני אסדר אותם כמו שאני אוהבת
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
מה גם שהוא יילביש לי את הילד באמצע החורף עפ גופייה ויגיד "חם לו"
רק אני ..הכי טוב ..אין בלאגן ואין תלונות
לא רק שהוא לא יודע איפה הבגדים של הילד - גם את שלו הוא בקושי מוצא. אני מכינה יום לפני הכל, לפעמים אפילו מוציאה 2 סטים
הוא יודע דברים כמו בגדי גוף, גרביים וכו'... הוא יודע לגבי בגדי החורף- עם בגדי הקיץ הוא עוד לא השתפשף
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
יודע איפה כל דבר נמצא ואיך להלביש אותו *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
חחח קראתי את כל התשובות.. גברים זה בהחלט עם!
חח זה לא יאמן , בעלי מהנדס ! מהנדס! אבל לשים בשידה בגדים ? שיזכור שבמגירה העליונה זה בגדים קצרים לגן? וואי וואי איך הגזמתי ! שלא נדבר על להפעיל מכונת כביסה ! הבחור בחייייים לא יזכור איפה שמים אבקה ואיפה מרכך !
ממש לא
חחח סיגלית אני מקנאה
אני מכינה מראש לאופיר בגדים לבוקר אבל אני מלבישה אותה