התייעצות לקראת טרום חובה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות!
    אל אף שלא ביקרתי כאן חודשים - אשמח לקבל תגובות!
    שני בשנה הבאה תלך לגן טרום חובה.....
    כאמור הגן מסתיים ב 13:30(בערך) ואני לא מסיימת לפני 15:00. האופציות העומדות לפני כעת הן: יולא (יום לימודים ארוך), צהרון פרטי עם שתי מטפלות עד עשרה ילדים (אוכל ביתי - חיסרון יסיעו אותה ברכב מהגן לבית של הצהרון שזה 5 דקות נסיעה), או סטודנטית שתאסוף אותה כל יום ותבוא איתה הביתה (אז העלויות לדעתי יותר יקרות - אוכל, חשמל וכו'.... ונצטרך לפתור מולה גם את בעיית החופשים). אני בהתלבטויות קשות ואני חייבת לציין שאני מוכנה לשלם לא מעט כסף על מנת ל"כפר" את העובדה שאני לא יכולה להוציא אותה ולקבל אותה בבית.

כולם שואלים אותי מה זה שונה מהיום - אז היא היום היא ישנה צהריים בגן בערך שעה וחצי ושנה הבאה היא כבר לא תישן וזה אומר להיות עד 15:30 במסגרת (או שתיים במידה ותלך לצהרון פרטי).

דבר נוסף חוגים? איך יודעים למה ואיך לחשוף מבלי ללחוץ יותר מדי? אני מאוד רוצה שהיא תלמד נגינה, זה מוקדם? היא מדברת על בלט ואני אקח אותה לראות גם וגם שתחליט - נראה לך מוגזם (בשנה הבאה כמובן שתהיה בת 4)

אשמח לתגובות! ואני מתנצלת שאני לא כאן אני באמת בקושי על יד המחשב, בעבודה אין בכלל ובבית עד שאני מגיעה לרגע פנאי טני כבר ישנה
4 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי משאירה בצהרון - ככה היא עם ילדים נוספים, יהיה לה כיף

כשאני עובדת (כרגע אני בחופשת לידה) בנותיי בצהרונים ואני שמחה מאד על כך. כשהוצאתי אותן מהצהרונים לפני חודש הן ממש קיטרו על כך...

לגבי חוגים - התייעצתי לגבי נגינה ואמרו לי שבגיל 3 זה בסדר להתחיל אם הילד מספיק בוגר...
    לגבי ריקוד לא יודעת.

• היי קרן מה נשמע?

אני גם בעד צהרון, יש עוד ילדים, אווירה כיפית יותר וגם יש להם שם חוגים אחה"צ.

לגבי חוגים נגינה נראה לי קצת מוקדם, ריקוד כבר לקחתי את נועם השנה , אבל קחי בחשבון שהם לא תמיד מתמידים, ואל תלחצי אם זה לא הולך אז לא.

• צהרון.
    אגב אם יש לכם תוכנית "אופק חדש" אז יום לימודים בגנים מסתיים ב 14:00 ...

http://www.purecash.co.il/index.aspx?ref=27096
  • תודה לכן - אתן מקסימות!
    אומנם אני כמעט ולא נמצאת כאן אבל אני יודעת שתמיד אבל תמיד תהיה לי כאן אוזן קשבת ועצות בשפע!
    תודה,
    קרן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה