שאלה על פעוטון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,

בן שלי יהיה בן שנה עוד כמה ימים. הוא עדיין לא הולך ולא זוחל. המטפלת שלו מתחילה לעבוד במקום אחר וחשבתי למסור אותו לפעוטון. אבל אני דואגת מאוד כי מה יעשו אתו שם אם הוא לא זוחל ולא הולך? האם ישאירו אותו לשכב כל היום? ספרו לי מניסיונכן אם הילדים שלכם בפעוטון.
    אני דואגת כי אני רוצה שיתייחסו אליו.

תודה

3 תגובות
עמוד 1
  • אתם הייתם בהתפתחות הילד?

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • בפעוטון / מעון / משפחתון אמורים להתייחס אליו עפ"י יכולותיו. לא הבנתי אם כבר בחרת עבורו מקום או לא בכל מקרה זו רק אחת מהשאלות שרצוי לשאול במקום אליו את רושמת אותו.
    לא הבנתי למה לילד הולך צריך להתייחס בדרך שונה מילד שאינו זוחל....
    תבחני היטב מקומות, תשאלי כל שאלה אפשרית, תיצפי היטב על המקום ועל הדרך בה מתייחסים לילדים.

• הבת שלי נכנסה למשפחתון כשהיא כבר זחלה
    היו שם 2 ילדים יותר קטנים שהיו רוב היום בלול / בעגלה / על הידיים של המטפלת

מה את / המטפלת עושות איתו בבית? אני מניחה שרוב היום הוא בעגלה או בלול...

את יכולה להכניס אותו למשפחתון (לא פעוטון ששם יש יותר ילדים). תבדקי כמה ילדים יש, ומה הגילאים שלהם. אם יש ילדים קצת יותר גדולים, יש סיכוי שהמטפלת תתן לו יחס אישי כי הוא הכי קטן...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה