אני על סף ייאוש - חייבת עיצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אל תנסו לגלות מי אני אני לא כל כך פעילה פה אבל אני יודעת שרק פה אני יוכל למצוא עזרה
    הסיפור שלי הוא לפני החתונה היתה לבעלי יזיזה ושוב ידידה יזיזה ולא חברה הוא לא אהב אותה אך היא אותו , הם למדו ביחד במכללה וקיימו יחסי מין .
    לאחר שהוא סיים את לימודיו הוא הכיר אותי והחל לצאת עימי ולאחר שנה החלטנו להתחתן , ראוי לציין כי הבחורה הייתה על סף ייאוש עקב החלטתו להתחתן ( היא חשבה שהוא ייהיה איתה ויתחתן עימה עם השנים ) שבוע לפני החתונה היא התקשרה לבעלי ובכתה לו שעה בטלפון שיעזוב אותי ולא יתחתן כי היא לא יכולה לתאר את החיים שלה בלעדיו , זה לא עזר לה , אנחנו התחתנו והיא המשיכה בחייה ומצאה לה גבר שקצת מזכיר לי את בעלי בעיסוקי ותחביביו ואף במראו החיצוני .
    הם התחתנו והיגרו לחול לחיות שם ( כנראה היה לה קשה בארץ , אני בטוחה שהיא לא הצליחה להתגבר על בעלי ) כעת יש לה 2 ילדים קטנים והם לארץ שבוע אחרי הנחיתה היא כבר יצרה קשר עם בעלי בתקווה שיעזור לה למצוא מקום עבודה וככה זה המשיך חודשיים של שיחות מצידה עד שעליתי על זה , הוא הבטיח שזה אך ורק בעניני עבודה וכעת שמצאה עבודה היא לא תתקשר שוב , עשיתי לבעלי בלאגן והוא אמר כי הוא אמר לה שזה עושה לו בעיות בנישואים ואני לא מוכנה לקשר הזה ושתפסיק להתקשר , היא באמת הפסיקה ועבר חודש וזה שוב התחיל המיילים והטלפונים בנוגע לשאלות על העבודה שלה ( הם עוסקים באותו תחום )
    מה אני עושה ??????? איך אני מפסיקה זאת ( שמעתי שיחה שלו עימה והרגשתי בקול שלה כמה היא מתרגשת ומתבלבלת כשהיא מדברת עימו )
    אני חייבת עזרה והכוונה מה לעשות , מי יכולה לעזור לי ????
41 תגובות
עמוד 1
  • ממי..או שאת מעמידה אותה במקום או שתסבלי נקודה.
    אם היא לא מבינה מה הוא אומר לה..אולי שיגיד יותר בתוקף ולא כדרך אגב...
    כנסי בה !
  • את סומכת על בעלך?
    אז שידברו עד מחרתיים - כולה שיחות בטלפון בנושאי עבודה, לא שיחות סקס, אני לא מבינה מה הבעיה.
    יעל, אמא של יונתן
  • זה לא שאני לא סומכת עליו , סומכת עליו במאה אחוז
    אבל זה נראה לי מוזר שאישה שרק חזרה מגלות עוד לא עבר שבוע ישר תתקשר לעדכן את בעלי שהיא בארץ
    אם הייתם שומעות איך היא מדברת איתו על שאלה אחת קטנה לוקח לה 10 דקות + כי היא כל הזמן אומרת לו שהיא שכחה מה היא רצתה !
    זה לא נראה מוזר ????
    האם כדאי לי להתקשר אליה ולעצור זאת ?
  • אז בואי ונניח שהיא מאוהבת בו, אז מה?
    יש לה 2 ילדים קטנים והוא לא אוהב אותה ולא אהב אותה אף פעם, אז ממה יש לך לדאוג?
    יעל, אמא של יונתן
  • הייתי נכנסת באמא שלה, בגלל שהיא מאוהבת בו בהחלט לא הייתי לוקחת סיכון וכן מונעת את השיחות טלפון אפילו שזה רק בשביל לעזור בעבודה.
  • אמא של יונתן , קראו המון מקרים שאישה עם ילדים בגדה בבעלה כי לא היה לה טוב בנישואים
    מאיפו לי לדעת איך חיי הנישואים שלה ושל בעלה , והאם הם בכלל עוד ביחד ??
    אולי יש להם נישואים פתוחים , אולי לא טוב לה ???
    דרך אגב לפני חודשיים הוא עבד באזור מגוריה והיא ידעה על כך והגיע לפגוש אותו בבית קפה
    מה יש לה להפיגש עימו בבית קפה ???
    לי זה נראה הזוי מאוד וכן אני מרגישה שיש לה עוד רגשות אליו .
    הוא שיקר לי כבר פעמיים לגביה ולכן זה מאוד חשוד לי
    אני יודעת שבעלי לא יהרוס לעצמו את המשפחה אבל אין לדעת מה היא יכולה לעשות לו
    אני חושבת להתקשר לבעלה או אליה
    מה לעשות ???
  • לדעתי את צריכה לסגור את זה מול בעלך, לא דרכה.

• אני חושבת שאת צודקת שסומכת על בעלך

[[[
  • המממ.... שיקר לך לגביה פעמיים?.....
  • דרך אגב, אם אני הייתי במצבך
    אולי.... הייתי.. אממממ... מתקשרת לבעלה

[[[
  • אוייש, ממש צר לי לשמוע את סיפורך...זה בטח לא פשוט עבורך...זה מעין חוסר אונים שאת לא יכולה לשלוט על העניינים....
    לא יודעת מה להגיד לך, אלא רק שאני מבינה לליבך.
    אין לי נסיון בעניין (ושגם לא יהיה...) אבל אני חושבת שעלייך להבהיר חד משמעית לבעלך שאת לא מרוצה מהקשר שלו איתה, גם אם הוא בענייני עבודה.
    תדרשי שלא יפגש עמה.
    תבהירי לו שאת סומכת עליו, שברור לך שאין לו שום כוונה, אך את מרגישה מאוד לא בנח לגביה, ושאת לא אוהבת את הרעיון שהיא "מתעלקת" עליו... אל תטילי עליו אשמה אלא כל הזמן אך ורק עליה.

• המסנג'ר שלי: [email protected]
  • לגבי שקר של בעלה,ֿ אני דווקא לא חושבת שיש כאן משהו....
    בעלה יודע שקשר הזה מפריע לזוגיות,
    הוא לא היה זה שיזם בכלל את הפגישה (!),
    ולכן הוא לא רצה לגרום למריבות ולמתחים.
    היא הבעייתית כאן
    [url=http://www.mamaibebe.com]

[[[

• בעיה

• אם את סומכת על בעלך אני לא רואה פה משהו בעייתי

אבל מה זאת אומרת שיקר לך?
    מאיפה את יודעת על המיילים ?

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • היי,
    מכירה את הביטוי: "צריך שניים לטנגו"?...
    בשביל להיפגש איתו בבית קפה... גם הוא היה צריך לעשות משהו, את לא חושבת?... (היא הרי לא גררה אותו לשם עם שופל... )
    ... וגם לגבי ההסתרות שלו ממך את הקשר ביניהם.

... וזה מה שמביא אותי למסקנה כמו ענברי. עלייך לסגור את הפינה הזאת מולו.
    ובינינו... את מדברת באופן מאד חזק על בעיית אמון מולו.
    פשוט "נוח" יותר להציג זאת כבעייה עם הגברת הנדונה... (הרי ממש לא נוח להודות שייתכן שהבעל מביט לצדדים, או, חלילה - בוגד)
    קיצר... מבינה אותך, אבל זה דורש בירור יותר רציני מול בעלך, לצערי אין פה "פתרונות קסם" מסוג של "להתקשר לבעלה או אליה" (הביני - אם יש בעיית אמון מצידך כלפי בעלך, היום זו היא. ומחר תעבוד איתו מישהי אחרת, יפה, גבוהה וחטובה. את מיד תחשבי שהיא עושה לו עיניים ותפרשי כל שיחת טלפון תמימה ביניהם כתחילתו של רומן מתחת לאפך... לא נעים, נכון?... ובמאמר מוסגר אומר שלא ניתן לסגור את כל הגברים מהתבוננות בנשים אחרות. אמון בקשר הזוגי הוא שם כל המשחק.)

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
  • בנות
    זה לא שאני לא מאמינה בבעלי
    אני נשואה לו מעל ל 5 שנים ועד עכשיו מי שהיה מתעצבן מכל פיפס קטן זה היה הוא
    הוא מאוד קנאי לי ברמות ( ולא שאני תופסת מעצמי אני ממש לא כזו אבל אני נראית מאוד טוב וגברים כן מסובבים את הראש כשאני עוברת ושוב אני לא משתחצנת פה כי אני ממש לא כזו אני בחורה מאוד צנועה וביישנית )
    אני יודעת על המיילים כי מאז שהוא התחיל לדבר עימה הוא היה חוזר הביתה עצבני ומוציא עלי את כל העצבים , כל פיפס קטן שאמרתי גרם לו לתקוף אותי ואז נפל לי האסימון שמשהוא לא בסדר כי זה לא יתכן שלפני דקה מה שאמרתי לו מליון פעם לא הזיז לו וכעת זה מרתיח אותו
    לכן נכנסתי לו למייל ( פעם הוא נתן לי את הסיסמא ) ואז גיליתי כי היא בקשר עימו .
    הוא לא יודע שאני יודעת על המיילים הוצאתי את האמת לגבי ממנו לפני כחודש דרך מאין תחבולה , הוא לא יודע כלום בעניין זה
    היום היא שוב שלחה לו מייל ולא יודעת למה אמרתי נבדוק אם באמת הם לא בקשר והיא לא שלחה לו מייל מעל ליותר מחודש ושוב זה בעניין עבודה ,
    המייל היה במייל עד השעה 16 וכעת שנכנסתי הוא מחק אותו לגמרי
    מה זה אומר , אני לא יודעת ????
    אני ממש חסרת אונים , מצד אחד הוא נשבע בספר תורה שהם לא בקשר והנה הם שוב מדברים , לא יודעת אם להאמין לו ננסה היום לשחק אותה שאני לא יודעת כלום על המייל של היום ונראה מה הוא יגיד .
    אנא עזרו לי בנות
  • אני אישית מעדיפה שלא להגיד לבעלי עם מי הוא יכול או לא יכול לדבר

את סומכת עליו ואת לא מאמינה שיקרה משהו אז אני מציעה שתדברי איתו ותבדקי למה הרגיש צורך לשקר לך. תבהירי לו שהיית מעדיפה את האמת גם אם היא לא מוצאת חן בעיניך ותוציאי אותה מהראש. את לא צריכה להיות מאויימת ממנה, היא אולי מאוהבת בו אבל לו אין שום עניין בה
  • צר לי להיות היחידה פה שאומרת את הדברים בצורה כזאת ישירה:
    אבל כמו שזה נשמע כבר יש שם משהו, אם לא קרה כבר אז זה בתכנון שלה/ שלו.
    הוא לא סתם מסתיר את הקשר, הוא משתף פעולה ויודע שזה לא בסדר ושזה לא לרוחך.
    אי אפשר "לקשור" אותו, ואת לא יכולה לעשות הרבה חוץ מלדרוש ממנו לנתק איתה כל מגע בצורה ישירה וחד משמעית.
    תעשי את זה ותעקבי אחריו בצורה חכמה בתקופה הקרובה.
    אם את רואה שהקשר ממשיך אז יש שם משהו.
    מצטערת שאני תקיפה

• שמש צודקת!!!!!!!!!!
    היא סיכמה את כל מה שרציתי להגיד!

אני לא הייתי שותקת לו!
    אל תישכחי שהיא לא חייבת לך כלום!
    היחיד שמחוייב לך זה הוא ואיתו את צריכה להתחיל!
  • אני הייתי מדברת איתה בעצמי ומבהירה לה טוב מאוד שלא כדאי לה להתקשר יותר

• תראי , זה מורכב כי לא שמעתי את הצד של בעלך ,
    אבל זה נכון שלהפגש בבית קפה צריך שניים .
    אולי קשר היזיזות מפתה אותו ? לא קשה לפתות גבר, וגם לא אישה , בימינו ...
    אני הייתי חופרת את האמאמא של הנושא .
    למה באמת הרגיש צורך לשקר לך ? אולי חשש מבלגן בבית על כלום , ואולי היה שם משהו ?
    ולמה נפגש איתה?
    למה מוחק מיילים?
    גם אני מוחקת מיילים וכל מה שצריך , אז זה לא הדבר היחיד שמחשיד,
    דברי איתו ותראי לפי רוח הדברים ,למה ליבך מאמין ..
  • אם יש משהו שיכול להרתיח לי את הדם, זה נושא הבגידות

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • טוב , אתמול דיברתי עימו על הנושא הזה כבדרך אגב שלא ידע שעליתי על המייל שהיא שלחה לו
    הוא אמר שהוא לא מתקשר ולא יוזם כל קשר עימה אבל היא התחילה שוב ליזום על ידי הודעות מייל ובו היא מבקשת עזרה בעבודה .
    הוא אמר כי הוא לא הגיב למייל זה ולא יצר עימה כל קשר .
    אני מאמינה לו ויודעת טוב מה יש לי בידיים , הבעיה זו הבחורה הזו
    זו אישה שלא מבינה מה זה לא !
    איפו בעלה בכל הסיפור הזה ???? מה הוא מסכים לה ככה לקרקר סביב גבר אחר
    לא אכפת לו ??? מעניין אם הוא יודע על מערכת היחסים שהיתה לאישתו עם בעלי לפני הנישואים ?
    אני ימשיך לעקוב בשקט אבל אם היא תמשיך אני יכנס בה בכל הכוח
    בעלי אמר לי שהיא אדם שלא מבין מה זה לא , שלוקח לה המון זמן להבין שלא רוצים עימה קשר
    כשהם היו חברים היא ידעה שהמשפחה שלו לא סובלת אותה ואף הם העיפו אותה מהבית שלהם ( אחותו עשתה את זה ) ועדיין היא המשיכה לקרקר סביבו
  • חנה תודה אבל אני לא מאמינה במגדי עתידות וכדומה
    סומכת אך ורק על הקדוש ברוך הוא
    הבעיה שלי היא איך אני מעיפה אותה ???? רציתי לשלוח מייל אנונימי לבעלה ( אני יודעת מה המייל שלו ) ולא לרשום את שם בעלי אלא רק להזהיר אותו שאשתו מתחילה לפתח שוב קשרים עם אהוב ליבה לשעבר
    האם כדאי לעשות זאת???
  • כמו שכתבתי, תדברי עם בעלה, תעשי לה כזה בלאגן שבפעם הבאה היא תפחד אפילו לחשוב על בעלך!

[[[
  • חמודה שלי את חייבת להעמיד אותה במקום מההתחלה כשהיא מיתקשרת את עונה וזאת עובדה לבעלך אל תרשי לדבר כזה לקרות בשבילך הנישואים שלך בסכנה כשהיא מיתקשרת
  • רק אני חושבת שמלכתחילה המצב הזה לא אמור לקרות??
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • הי
    את אומרת שאת מאמינה לו ,אבל את לגמרי לא מאמינה לו ואין לך אמון בו,
    אם היה לך אמון בו לא היית כותבת את השרשור הזה.
    במקומך הייתי נותנת לעניין להתקרר ,לא מדברת עם בעלי בעניין הזה כדי שיחשוב שאני כבר לא מוטרדת מזה ואז עוקבת אחרי המיילים שהוא מקבל, מסתכלת לו בפלאפון לבדוק אם יש הודעות טקסט ממנה וכו'...
    ואם יתגלה שיש ביניהם משהו ,אז כברתת לשניהם בראש
  • בנות
    זה לא שאין לי בבעלי אמון , אני מאוד מאמינה בו והועבדה שהוא סיפר הכל ואם היה משהוא הוא היה יכול לשקר ולא לספר אפילו על הפגישה הקצרה בבית קפה .
    אבל הבחורה לא מבינה מה זה לא פשוט ממשיכה בשלה
    כמה אפשר לסנן אותה ולא לענות לא לטלפון ולא למייל והיא ממשיכה .
    הרי היא זאת שיצרה את הקשר מלכתיחילה ועידכנה את בעלי שהיא חזרה לארץ לתמיד .
    אני ינסה לתת לעניין להתקרר ולבדוק בנסתר מה קורה אבל אם זה ימשיך אני מאמינה שאני יעשה לזה סוף על ידי שיחה עימה או עם בעלה
  • קודם כל אני מסכימה עם כל אלו שרמזו שגם הוא לא בדיוק טלית שכולה תכלת...
    שנית, אני כן הייתי שולחת מייל לבעלה
  • מאמי, צר לי לשמוע את מה שאת כותבת...
    קבלי המון חיבוקים

• בסופו של דבר

אם כלום לא עוזר

ובעלך אומר לך בלב שלם שהוא לא רוצה איתה שום קשר שהיא יוזמת שהיא מתקשרת שהיא שולחת מיילים ולו זה מפריע והוא לא מעוניין ואת בטוחה במליון אחוז שבעלך באמת לא מעוניין אז..................

הדרך היחידה

ובלית ברירה עם כל הצער והכאב

היא

לגשת למשטרת ישראל להגיש תלונה על הטרדה ופה את גורמת לה להפסיק חד וחלק לפנות לבעלך.
    בהצלחה!!!
  • נראה לך שהמשטרה תזיז את עצמה על מקרה כזה...

• נשמה בפורום מותר לכתוב כל אחד כאבת נפשו. כי זאת מדינה חופשית ואי אפשר לסתום פיות לאנשים גם אם מאוד רוצים. הפיתרון הוא שאף אחד לא חייב להגיב למישהי או למישהו שלא מעוניינים או שלא אוהבים. מה שאסור זה לאיים!!!

בחיים האמיתיים אם יש הטרדה אז גם לא עושים כלום אבל עצם זה שיקראו לבחורה לחקירה במשטרה זה כבר יזיז אותה מלהתעסק עם המשפחה הזאת שוב.

זאת רק דעתידרך אגב נשיקות לסופגי ולאחיו החדש
  • עוגן תמסרי לסופגי שדודה מעצבנת אוהבת אותו מאוד טוב? חח מתוק.
  • חנה, את חברה ותיקה פה, אה?
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • כישופים? מזה?

לא יודעת מזה כישופים. מה אנו בימי הביניים?
  • ומתוקונת אם מישהי היתה מתחילה עם בן זוגי בצורה שכזאת אני הייתי עושה הרבה מאוד כדי שזה יגמר גם אם הייתי צריכה לאיים עליה. אם את לא כזאת אז זה עניינך.
  • דבר אחרון מתוקונת יקרה בעניין זה. את אומרת שאת מאמינה בבעלך. לפעמים עדיף להאמין לבעל בעיניים עצומות מאשר לדעת את האמת. אולי אצלך זה ככה? חשבי על כך.

ולגבי מה שכתבת שאני אחת משלכן? אל תחמיאי לעצמך מאמי כלכך אני ממש לא אחת משלכן לא הייתי ולא אהיה לעולם.
  • תנערי את בעלך מהר ותעמידי אותה במקום
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה