היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב בננות אני אמורה לנחות ביום שישי בצהרים בישראל אני יודעת שחם עכשיו איזה בגדים להביא? רק קצרים? יש צורך בארוכים דקים? מעיל ג'קט בקיצור עצתכם גם בגדים לי אגב וגם לעמיתוש בעלי בטוח ילבד רק קצר חחח
[
16 תגובות
עמוד 1
מה איבדת פה? סתם.. קחי קצר וארוך דק, כי קריר בערבים
אה לילד קטן קחי גם פוטרים
איזה התרגשות!
בסופ"ש יהיה שרבי, קחי גם סנדלים (ובגד ים...)
אני עדיין מלבישה ארוך דק עם חולצה קצרה מתחת וזה מתאים לכל היום.
לגבי שאלתך מה איבדתי בארץ אז זה את המשפחה שלי!!!! ופוטרים??? את רצינית אפילו אצלנו בקנדה אני כבר לא מלבישה לעמית פוטרים
תלוי לאיזה איזור בארץ את באה אני מכרמיאל והילדים שלי לבושים עכשיו בגופיה ופוטר..ממש קריר פה
סבבה עוגית וכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני כל כך מתרגשת עד דמעות כשאני חושבת על המפגש עם המשפחה שלי בשדה תעופה זה יהיה ממש ממש מרגש אחרי 9 חודשים שלא התראנו !!!!! [
אזור המרכז - הרצליה וחולון בעיקר
אה שם יותר חם
קצר וארוך דק, לא צריך יותר מזה. את מוזמנת להרצליה
שתהיה לכם טיסה קלה וכמובן מפגש מרגש עם המשפחה ולגבי ביגוד- הבנות כבר רשמו לך שיהיה גם קצר וגם דק וארוך למרות שבקנדה רוב הזמן קר אז כאן בטח יהיה לכם חם
תביאי איתך פוטרים גטקסים חרמונית כובע צמר
סתם *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אני מציעה לך לקחת גם ג'קט קל לכל מקרה
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
תודה בנות ואיפי תעשי לי טובה עד שיש לי סוף סוף חופש מהמעילים, כפפות, מגפי שלג, חליפת שלג, צעיפים אני לא רוצה לחשוב על זה עד חורף הבא
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אני לא בטוחה שיש בגדים מספיק קצרים בקנדה בשביל המזג אוויר בארץ