ראיתי אחר הצהריים שחור בעיניים :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בערך בשעה שש בערב חזרתי עם דנדוש מטיול עם האופניים שלה אין לנו מעלית בבניין ואני חייבת להוריד אותה ולהעלות אותה לבד ואת האופניים לבד ולא היה אף אחד בבית כדי שיעזרו לי העלתי אותה 6 מדרגות ראשונות וביקשתי ממנה לחכות לאלזוז ירדתי את אותן 6 מדרגות כדי להביא את האופניים לאותה קומה אבל אז קרה הנורא דנדוש נפלה במדרגות מיותר לציין שזרקתיהכל וקפצתי עליה מיד נגמר בדם מהשפה התחתונה וגם קצת בלסת העליונה לא נשברו שיניים במזל תיכף הבאתי לה שלוק קפוא שעצר את הדם וגם הצליח להרגיע את הבכי מדי פעם עוד יורק טיפה של דם אם ימשיך מחר אקח אותה לרופאת הילדים אבל לא נראה משהו רציני למזלי
12 תגובות
עמוד 1

• מסכנה דנדוש

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • העיקר שהכל בסדר.
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.

• מקווה שהיא מרגישה יותר טוב היום

• היי
  • תודה בנות (למעט שהגיבו)
    בבוקר במעון עידכנתי אותם שדנדוש נפלה אתמול וגם אמרו לי כלומר הרגיעו אותי שבגיל הזה נופלים הרבה (דנדוש רק התחילה לפני חודשיים ללכת הרי אז בכלל) וסיפרו לי על אחת הבנות שרק אתמול נצגעה בשפה במעון שהשתוללה שמו לה מיים קרים ונתנו לה לשתות ועבר לה גם דנדוש די עבר לה השן למזלי לא נשברה אין סימנים לזה וגם לא נראה לי שהיתה בעיה במעון אחרת היו מתקשרים אלי או להורים שלי לבואלקחת אותה
    מה שכן הצלחתי להרדים אותה בשעה 21:00 ואז יצאתי עם מישהו שהיא כבר מכירה אותו ואיך שחזרתי אחרי שעתיים התעוררה ואז עד שעה 01:30 היתה ערב וגם ארוחת ערב לא רצתה אכלה רק 2 גפיל טפיש אולי היתה רעבה אבל לא רצתה אוכל עדין מקווה שהכל יהיה בסדר ואם יהיה משהו אקח אותה לרופאת הילדים

נשבעתי לעצמי שהיא יותר בחיים לידי ואיתי לא תיפול פעם אחת הספיקה לי וגם אם אין אף אחד בבית יותר לא לוקחת אותה עם האופניים!!!!!!!!!11

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• זה הסיוט הכי גדול שלי, יותם חולה על מדרגות ורק רואה את המדרגות מתחיל לרוץ. אני מפחדת מאוד מהיום שהוא ייפול. אבל אל תהיי קשה עם עצמך אני בטוחה שלמדת את הלקח ויותר לא תשאירי אותה לבד.
    שתרגיש טוב
  • ברוך ה' שלא קרה משהו יותר רציני
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
  • תודה לאל הכל היה בסדר גמור במעון דנדוש היתה יותר מבסדר אכלה טוב ישנה טוב אפילו לא זוכרת את אתמול את הבדיקת דם משלשום יותר זוכרת
  • יוו איזה פחד..
    מזל שזה נגמר בשלום,בטוח למדת לקח
    צריך לשמור טוב טוב על הגוזלים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה