התפתחות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מתי הילדים שלכן התיישבו לבד?

התחילו לזחול?

נעמדו לבד?

אני דואגת נורא, כי בני, בן השנה, עדיין לא מנסה לעמוד לבד וגם לא לשבת לבד. אנחנו מטופלים בהתפתחות הילד, אבל מעניין אותי לדעת מה קורה אצל ילדים אחרים.

4 תגובות
עמוד 1
  • כל ילד והקצב שלו!!!!!!!!
    ואם אתם מטופלים בהתפתחות הילד - בשביל מה לך לשמוע על ילדים אחרים? למה לך להלחיץ עצמך ? ואותו????

• זה שונה מילד לילד.
    ומאוד תלוי בשרירים שלו.
    בעיקרון היא התחילה ממש ליזחול בסביבות 9 חודשים
    ולשבת לבד מיוזמתה בלי שאני יושיב אותה גם בסביבות 9 חודשים
    אני ממליצה לך לדבר עם תהילה אמא של דניאלה הבת שלה גם הייתה בטיפול של היתפתחות הילד היא תוכל לתת לך יותר מידע ותרגילים לחיזוק השרירים
  • הוא זוחל? הם קודם מתחילים לזחול ואח"כ לומדים להתיישב ולעמוד.

אצלי הגדולה היתה מאד זריזה והקטנה לקחת לה קצת יותר זמן, היא התיישבה בערך בגיל 9 חודשים ונעמדה ב-10 וחצי חודשים.
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • הבן שלי היה די זריז אבל אני מכירה שני ילדים מקסימים שהכללל אצלהם היה באיחור משמעותי...
    ונחשי מה... שניהם היום הולכים, רצים, מדברים ומקסימים את כוווולם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה