הדס כנסי בהול-סתם לא בהול רק אם בא לך-בקשר לביתך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תראי קראתי את אחד השרשורים שלך וממש כעסתי רתחתי ואם יכולתי .......... לא יודע מה הייתי עושה לגבי המתנה של היום הולדת שביתך לא קיבלה כי לא השתתפה ביום הולדת והלכה לפינת המשק בית.

מזה זה? את משלמת לגן פרטי וזה היחס? גם אם זה גן מספר 2 שעברת השנה אני לא הייתי משאיר את ביתי אם היתה לי בגן הזה גם לא עוד שניה. תצפי ששבוע הבא גם יתנהגו אליה ככה וגם עוד שבועיים וכל הזמן שהיא לא תרצה לראות את הגננת המפגרת הליצנית.

חשבתי שאת חכמה. אני פשוט בשוק. איך את משאירה אותה שם? מזה? לא לקבל מתנת יום הולדת הפתעת יום הולדת? עבר שבוע מאז יום ששיי שעבר וזה לא יוצא לי מהראש. עצוב לי נורא שיש כאלו גנים שמשלמים להם והם ככה מתנהגים. אנא תדאגי שהבת שלך עד סוף השנה לא תסבול טוב? כי כאלו דברים בטח יחזרו וחבל שהיא תסבול.

סתם כאב לי הסיפור הזה אז הייתי חייב להגיב. הייתי מת ליפול על כזאת גננת ומה שהיה קורה לה ממני.

בושה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! של גן. שתתבייש הגננת המפלצתית הזאת והמנוולת. זהו. כואב לי בשביל ביתך. באמת. ותגידי לאנג'ל שתפסיק להתחיל איתי כי אני גבר נשוי לא אוהב נשים עם אף ארוך טוב? שמרי על ביתך כואב לי מה שהולך שם בגן הדפוק הזה. באמת תעקבי כי הגועל נפש בטח ובטח ימשך. והילדה תסבול עד סוף השנה ככה? אני הייתי מוציא אותה ומחפש גן אחר נורמלי. לא יכול להיות שכל הגנים דפוקים כלכך. עצוב !!!
2 תגובות
עמוד 1
  • את יכולה להרגע אני מטפלת בזה הבת שלי לא סובלת שם
    ןבקשר לאנגל..יש לי חדשות בישבילך..היא מהממת היא זכתה לא מזמן בתחרות מלכת יופי בשוודיה אז כדאי שתיראי אותה קודם אח"כ תחליטי אם היא יפה או לא.

אולי תרפי מהשטויות בפורום? מה דעתך?

זוכרת את האיימיל שלי שפתוח בישביל זה עבורך?

הוא עדיין שם..את מוזמנת להוציא את כל העצבים והכעס שלך שם

בהצלחה
  • נועה-ידוע שיש לך הורמונים גבריים ואת ניראית כמו גבר שעיר ושמן
    ראינו את התמונה שלך במישטרה
    אבל בעיות בזהות זה חדש
    טוב, מה לעשות?
    לכי לרופא שיתאים לך כדורים חדשים ובתוספת מכות חשמל כי הכדורים כבר לא משפיעים
    האמת?
    אני ממש מרחמת על הבנות שלך ועל בעלך האומלל שצריך לסבול אותך
    תאמיני לי הוא צריך לקבל עליך תוספת נכות מביטוח לאומי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה