החולת נפש מטרידה אותי גם בפייסבוק-ליאת תדפיסי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מעתיקה את ההודעה שלה:
    בכל מקרה תתפוצצי גרושה עם אף ארוך מכוערת. לא יפה לצחוק על שמינות שיש לך חברה שאת מלקקת לה והיא שמינה. לפחות שלושים קילו מעלי אני בסך הכל 70 קילו זה הרבה? חחחחחחחח נראה שביתך תגיע לגילי ותעבור בעזרת השם טיפולים קשים להכנס להריון אם היא תהיה כמוני או שהיא תהיה רזה או שהיא תהיה מאה שבעים וחמש קילו. חחחחחחחחחחחחחחחחחחח בעזרת השם לא יהיו לך נכדים אמן ואמן. תגידי למה את לככך מפחדת להפגש איתי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פחדנית אפסית. ברור למה חחחחחחחחחח מרגישה חזקה מאחורי מסך אבל אם היית נפגשת איתי מעניין איך היית מרגישה חזקה או .......................
    אין לך פחד מאלוקים אהה?

נועה כלבה מלאת קרציות שכמוך!!!!!!!!!
    אני מוכנה להיפגש איתך איפה שתירצי מתי שרק תרצי
    גם בבית שלך
    אז בואי ניראה אותך יה פחדנית!
    והילדה שלי-חמש עליה 555555555555555
    קנאית
17 תגובות
עמוד 1
  • אנג'ליקה חמש עליה אבל לא חמסה חחחחח למה שאקנא שיש לי ילדים מהממים ויפים ממנה? אני פחדנית? בואי נפגש מחר יש לך מפגש אז ביום ראשון בשעה תשע בבוקר בקניון ערים בכפר סבא בקופי בין. תשע בדיוק אני אדע לזהות אותך רוצה? אבל בטח שלא תבואי כי את פחדנית. בטח תבקשי ממני שאתן לך טלפון כי את מפחדת לתת. את פחדנית!!! בבית שלי רגליך המלוכלכות לא ידרכו.

אני בכל מקרה ביום ראשון בתשע בבוקר אהיה בקופיבין בקניון ערים בכפר סבא אלבש חולצה אדומה ומכנס ג'ינס כחול ונעלי ספורט לבנות. אהיה עם תיק עור. ואחכה לך. נראה מי האפסית שתפחד להגיע אוקיי? תבקשי מליאת המתוקה שתדפיס גם את זה טוב? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נשבעת לך ביקר לי בילדי שאם לא אהיה שם אמות אבל אני אהיה כי אני מתה לראותך מלכת היופי של שוודיה חחחחחחחחח.. פחדנית לא תגיעי בטוח ואני בטוחה שתבקשי ממני טלפון כי את מפחדת לתת את שלך.

ביי מאמי
    מחכה לך אפסית
    את יכולה להביא איתך גם את מיכל שתכה אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יפית אני מחכה לך בכל הרצינות אפילו אזמין לקפה אם תרצי ועוגה. רק בואי לא תצטערי
  • התבלבלת בכל שמות המשתמש שלך פה??????
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • חמסה עליה וחמסה עליה 5 פעמים
    ויום ראשון אני יגיע בשעה 10 מתאים?
    אני ממש מרחמת על הילדים המיסכנים שלך
    ועל בעלך
    אהה בעצם הוא עזב אותך כשהמשטרה באה
  • מצויין בעשר.

בעלי לא עזב אותי בעלי אוהב אותי וקיבל את עניין המשטרה. אומנם היה לו קשה אבל קיבל את זה כמו שמקבל את כל הזבל שלי. לעומת בעלך שעזב אותך ושלח אותך לארץ ונשאר שם בחו"ל עם אהובת ליבו הרוסיה חחחחחחחחחחח.

ועכישו אפסיק בכלל להעליב אותך כי את גם כך פגועה. ואקשיב לפיתוש למה שכתבה. תכתבי מה שתרצי אני לא מגיבה.

רק אגיב לדבר אחד

אם את לא באה לקופיבין בקניון ערים בכפר סבא ביום ראשון בעשר את אפסית אוקיי?

אם אני לא אגיע אני אמות מסרטן ואני כותבת את זהכדי שתהי בטוחה שאגיע.

לגבי הילדים שלי הם לא מסכנים הם ילדים מאושרים ומקסימים-אחרת היו לוקחים אותם מהרווחה אבל הם ילדים מתופחים מחונכים נמצאים בגן בית ספר הכי טובים הקטנה נמצאת אצל מרפאה בעיסוק הכי טובה באזור ועל זה מוציאים עליה 1000 שח לחודש + 2000 שח עד אחת לגן הכי טוב + משכנתא של 4000 שח. תאמיני לי שהילדות שלי חיות טוב וגם אני.

כל מה שחסר זה קצת חברה בשבילי אבל תאמיני לי שלא הייתי רוצה להיות חברה שלך. אולי שלך עדי, ליאת טלי כהן, מיכל, מרינה, אלו בנות שאני הייתי רוצה להיות חברה שלהן לא שלך מותק. אבל בואי בואי ביום ראשון ותראי כמה שאת טועה לגבי.

מחכה לך שם ולא עונה לך יותר מרגע זה ולא לאף אחת גם אם תכפישי ותקללי פה. ותנסי לפגוע אני לא נפגעת מבינה שאין לך מה לעשות בחיים וכל מה שאת מחפשת לעשות זה לפגוע. ובגלל זה לא נפגעת.

לגבי המפגש אין לי למה לבוא למפגש של בנות שלא אוהבות אותי בעצם שונאות. ובטח שיש לי אומץ יש לי אומץ ועודך ואם הייתי מגיעה והיה קורה לי משהו יש משטרה. אבל אני לא יכולה להגיע כי ביום שישי זה בעייתי יום קצר ולהגיע לקניון ההוא זה בעייתי בשבילי בתחבורה ציבורית. פעם אחרת בשמחה. בואי נפגש אנגל ביום ראשון אם את רוצה מתוקונת את יכולה לבוא גם חח.
  • למה קורה משהו? מה כבר יכול לקרות?
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • תגידו מה נסגר?! מה זה התת רמה הזאת שוב בפורום?!

חשבתי שכל המטרה של הפורום זה שאנחנו תומכות,עוזרות,מתיעצות ומפרגנות

אחת לשנייה...ויותר מזה חשבתי שכולן כאן בוגרות.

סתם מגעיל לראות הודעות כאלה רעות

• מתוקונת אני כן אגיע למפגש עם יפית.

למפגש שלכם אני לא יכולה להגיע כי אין לי איך להגיע. אף אחת לא יכולה לעשות לי כלום כי לפי חוק אסור להכות אנשים גם אם מאוד מתעצבנים עליהם ושונאים אותם.

אני שמחה שמה שאני כותבת או שכתבתי לא עושה עליך יותר רושם. אין לי כלום נגדך. את בן אדם נחמד ואני מאחלת לבת שלך להצליח בניתוח באמת. אני רק רוצה להגיד לך בק'שר לניתוח שרופאים טועים ולא חסר חולירות של רופאים חשוב שתתייעצי עם רב לפני שאת הולכת לניתוח הזה. סליחה שהתערבתי אבל מנסיון אסור אסור להאמין לחולירות האלו.

היום אין לי מה לחשוש מכלום וכשיהיה מפגש שיתאים בזמן שיתאים לי להגיע אני אגיע יום שישי זה הכי קשה שיכול להיות להסתובב בקניונים ועוד בתחבורה ציבורית כשיש לבשל ולנקות את הבית ולקבל את הבנות מוקדם. מה לעשות שאני לא אשת רחוב?

בכל מקרה שמחה שאני אויר בשבילך. ואת נשמה באמת ואני מתנצלת שפגעתי בך בעבר כי את באמת בסדר. בחורה עם ראש טוב. אמא לבנות מתוקות באמת. זהו. סחפת אותי לענות אז עניתי כי אכפת לי ממך ואותך אני לא רואה כאוויר.
  • יום ראשון אני יגיע למרות שאני בטוחה שלא תגיעי כמו שלא הגעת מיליון פעם שליאת קבעה איתך
    כל מה שאת כותבת מלא סטירות כל הזמן את סוטרת את עצמך
    את יצור אומלל אין לך חברות.
    אין לב תשומת לב מאף אחד גם לא מבעלך המסכן לכן את נימצאת כאן
    מחפשת יחס למרות שכולן שונאות אותך
    את מעדיפה לקבל יחס חרא העיקר שתהיה לך קצת תשובת לב
    אני ממש מרחמת עליך
    אפילו הבנות שלך שונאות אותך ומיתביישות בך...
    ובעלך?חחחחח יש דברים שאני יודעת ואת לא
    את יודעת איך זה, האשה תמיד אחרונה לדעת
    אם תירצי הוכחות אני ישמח לתת לך ביום א
    ועוד משהו,
    תמסרי לבעלך ד"ש מיוליה מרחוב גורדון בכפר סבא
    אוהב אותך אהה?חחחחח אשרי המאמין
  • אם את באמת מתכוונת ללכת יש לי משימה עבורך.
    תצלמי את עצמך ליד המשהו שמסמן את התאריך והשעה שאת נימצאת בקניון

סומכת עליך שתמצאי משהו כזה שיעזור לך לפתור את התעלומה אם היית או לא..

אשמח לקבל את התמונה הזאת אפילו לאימייל האישי שלי בישביל הוכחה שהיית שם ולא הברזת

הולך?
  • חחחחחחחחחחחחחח הצחקת אותי

תני את האות הראשונה של בעלי נראה אותך יא שקרנית. אבל את שקרנית גרועה חחחחחחחחחחחח.

ואני מחכה לך ביום ראשון כמו שקבענו ואני אגיע ואעשה מה שביקשת הדס יקרה מבטיחה.

אנגל תביני שליאת היא לא את.
    ממך אני לא חוששת
    ממנה כן לפחות חששתי כבר לא חוששת.
    מאמי לגבי בעלי אני כלכך לא חוששת. מעניין איזה רוסיה תרצה גבר ולא אספר לך איזה גבר חחחחח.

ונכון צדקת לגבי היחס מעדיפה יחס גרוע העיקר קצת יחס.

לגבי בנותי הן מתות עלי וגאות באמא שלהן המקסימה. חחחח

ממתינה לך
    יאלה דיי לשטויות בואי ונראה אותך מגיעה טוב? ואם בא לך שבעלי יעשה לך טובה אני מסכימה נראה אם יעמוד לו בכלל עליך.

מאמי לך אני לא מאמינה שתגיעי בואי נראה מי האפסית שלא תגיע. חח ואל תגידי הייתי סתם גם את תקחי כמה תאורים מהאזור שלא תגידי הייתי ולא באת. כי אני אגיע. אבל קחי תאורים למשל איך נראה הקניון או איך נראה הבית קפה או משהו כזה צלמי כמו שביקשה ממני הדס תקחי את זה גם על עצמך כהוכחה שבאת.

מקווה שתבואי באמת

אני אהיה שם.

• חחחחחחחחחחח יוליה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בדיחת השנה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוליה
  • אשמח יותר לתמונה של שתיכן ליד משהו שמציג את התאריך והשעה של אותו היום..
    בהצלחה לכן
  • הדס יהיה בסדר נשמה אני אגיע ואמן שגם היא תבוא כי אני באמת רצינית.
    בא לי לראות את יפייפיית הנילוס עם האף הסולד חח
  • אם תבואי תיראי
    גם לי בא ליראות את לוייתן הנילון עם התחת הענק
    יש לי שאלה שדיי מעניינת אותי..
    למה את מחפשת את התשומת לב שלי?
    ובקשר ליוליה אמרתי לך שיום א' אביא לך הוכחות נכון?
    אז יהיה שווה לבוא
    אז אני מקווה שתוכיחי שאת לא מפחדת ותבואי ומעכשיו את בשבילי אוויר
    אני מיתעלמת מהתחת השמן והדוחה שלך
    יום ראשון בקופי בין בשעה 10
    אני כבר ידאג להוכיח שהייתי שם אם לא תבואי כי אני בטוחה שלא יהיה אומץ

דש לבעלך מיוליה
  • אנגל בעלי מסר לך תודה הוא אמר שהוא מאוד אוהב את יוליה ומתגעגע אליה ואפילו אוהב את הילד שהם עשו יחד. חחחחחחחח

לגבי התחת השמן שלי לדבריך הוא עדיף על אישה זרוקה נבגדת אמא לילדה אוטיסטית אף ארוך מכוערת ומסכנה שחיי החברה שלה הם רק חברים מהפורום הוירטואלי ולא ממקומות עבודה ולא ממקומות לימודים ורק עם חברים וירטואלים את נפגשת.

לגבי המפגש לי אין מה לחשוש ממך לך יש מה לחשוש ממני בגדול. בואי נראה אותך באה. אבל בטח לא תבואי ותבכי שבאת ואני לא הייתי כשאני בטח ובטח אהיה. תבואי זאת תהיה פגישה שלא תשכחי לעולם. גם שתהי זקנה על מקל לא תשכחי את הפגישה הזאת. בואי מתוקה בואי.

לגבי הראש העקום שלך שמעתיק דברים שאנשים אחרים אומרים פשוט חבל כי אני זאת שאמרתי שלא אגיב לך ואני ממשיכה ומגיבה כי את שואלת שאלות ואני מאוד רוצה שתבואי לפגישה אז אני עונה לך ואת מעתיקה ממני וכותבת שלא תגיבי לי כי אני אויר. אז אני אויר בשבילך אבל אני מקווה שבכל זאת תבואי למרות שאני אויר בשבילך.

ומאמי תשומי ממך? את ממש מחמיאה לעצמך. אני לא מחפשת ממך שום תשומי אני פשוט רוצה להפגש איתך וזה האינטרס שלי לענות לך כדי שתבואי לפגישה שלא תשכחי לעולמים.

ביי מסכנה
    אל תשכחי יום ראשון לבוא
    אני מחכה לך בקוצר רוח

למרות שלא נוהגת להפגש עם מופקרות אבל הפעם אחרוג ממנהגי.

ביי נראה אותך לא מתיחסת לאויר. בכל מקרה ביי מחכה לך מאמי תבואי יהיה מעניין מאוד.
  • ודבר אחרון ששכחתי לכתוב הוא: שאני שמחה שנפגעת ממני כלכך אחרת התגובות שלך היו אחרות. אבל את כלכך פגועה שאת כותבת מהראש הפגוע שלך. חחחחח
  • בואנה אתן יותר קרועות ממני אפילו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה