בדיכאון ומתוסכלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני אחת מכן אבל לא כ"כ פעילה בזמן האחרון
    לפני בערך חודשיים גיליתי שאני בהריון ואני אחרי לידה שניה
    ההריון הזה לא כ"כ ב"הזמנה" מה שנקרא
    מצד אחד אני שמחה שאני בהריון ומצד שני אני לא יודעת מה לעשות כי אני לא עובדת (עם הילדים כל היום) ובעלי מביא רק 5500 שקל שזה כלום ואנחנו גם ככה צריכים לפנות את הבית ולעבור לבית אחר אבל כשאני חושבת על ההוצאת אני לא מוצאת את העצמי
    אין לי גם כמעט עזרה כי אמא שלי כבר לא בנויה לשמור על ילדים מבחינת גילה וחמותי מוכנה לשמור רק על הגדול
    אני רוב היום בבית כי אין לי כח לצאת לבחוץ עם שנים זה מאד קשה לי וגם אני כל היום עם כאבי ראש במוגלובין שלי בסדר גממור!!!
    אני חייבת לעצמי שקט אבל אין לי איך כי אני יודעת שאם אני אבקש מבעלי ללכת להרגע לשישי שבת הוא יחשוד וגם ככה לא יסכים כי מי ישמור עליהם?
    אין לי חשק לכלום אני מסוגלת להיות כל היום בסלון ובקושי להתייחס לילדים גם מבחינת אוכל לפעמים אני מתוסכלת ולא יודעת מה לעשות?
    אשמח אם יש לכן מספר עצות לתת לי
54 תגובות
עמוד 2
  • קודם כל תודה לכולכן
    נועה או בכל שמותייך החדשים אני רוצה להגיד לך אם את רוצה לשנות את העצמך ואת התדמית שלך שנתת פה אז כדי שתפסיקי את החסיון הזה עם האלף שמות שלך ותקחי את עצמך בידיים (בלי לפגוע אבל גם בגללך אני כותבת בתור חסויה)
    נכון שלכל אחת יש דעה משלה וגם לי אבל מה שכן החלטתי לתפוס את עצמי בידיים וזה אולי להוריד קצת מהכבוד שלי ולדבר עם חמי וחמותי הם אנשים שמאד מסודרים וחשבתי לעצמי שכמו שהם הבטיחו שהם יעזרו הם עכשיו יתחילו לעשות את זה בעלי יפתור איתם בגלל שיש ירושה של סבא שלו בשווי 300000 שקל לכל ילד בכל מקרה אנחנו נפנה לבקשת סיוע בשכ"ד
    בעלי לצערי לא יכול לעבוד בעוד עבודה כי אז הוא לא יראה את הילדים ואני לא מוכנה לזה
    להפסיק את ההריון זה לא שייך בגלל שאני כבר בשבוע 15
  • אלינה

[[[
  • אני לא רציתי להמשיך ולהכנס לויכוח הזה - זה חסר טעם

כל אחת עושה כראות עינייה.

אף אחת לא יכולה לומר לך להשאיר/להפיל
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אחת מכאן ..מאחלת לכם הצלחה ולהגיע לבחירות נכונות, המון בריאות ואם תצטרכי ...אני כאן ומעבר
54 תגובות
עמוד 2
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה