ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר ישי שלום,

אני בת 25 ולפני כחודשיים הפסקתי לקחת גלולות (לאחר כשבע שנים רצוף עם גלולות).
    החודש בעזרת חישוב ימי הביוץ ובעזרת ערכת שתן לזיהוי ביוץ אנחנו מנסים להיכנס להריון... הבעיה היא שכל פעם בדיקת הביוץ יוצאת שלילית (לפי מחשבון הפוריות הייתי צרכה לבייץ ב-29.4, לפני כבר יותר משבוע), התחלתי לבדוק בעזרת ערכת הביוץ כמה ימים לפני מועד הביוץ המשוער והמשכתי עד היום ועדיין כל פעם הבדיקה יוצאת שלילית.
    יכול להיות שבייצתי למרות שהבדיקה יצאה שלילית (הופיעו שני פסים רק שאחד מאוד בהיר)?
    האם כדאי לי לפנות לרופא נשים משום שהבדיקה לא זיהתה ביוץ?
    מה דעתך?
    אודה לך מאוד
    לי
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום לי
    יש אפשרות כזאת. תני למחזור הטבעי שלך זמן להתארגן אחרי תקופה כ"כ ארוכה. אל תלחיצי את עצמך עם ערכות ביוץ. אם המחזור שלך סדיר , את בטוח מביצת.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה