מרגישה לבד במערכה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר למדתי לקבל את זה שלהב חווה מוקדם מדי את גיל שנתיים הנורא, ואין הרבה מה לעשות חוץ מאשר להתמודד.
    אצלה נכון לכרגע זה בא בצורה של בעיות שינה - היא כאילו מפחדת ללכת לישון. דורשת לצאת מהחדר כדי לא להירדם חס וחלילה. רוצה לעשות טיולים ברחבי הבית גם אם זה באמצע הלילה.
    ואני יודעת שחשוב הצבת הגבולות ואני נמנעת מלשתף איתה פעולה וכמה שכואב לי לשמוע אותה צורחת ובוכה אני פשוט מנסה לאטום אזניים ולחזור ולשנן לעצמי בראש שזה לטובתה ובשבילה, שאני עוזרת לה ללמוד לישון שוב ולנהל סדר יום תקין, שהצבת גבולות זה דבר שחשוב לילדים ולא סתם עוברים את השלב הזה.
    ואז מגיע בעלי והורס הכל. הוא בא ממשפחה שמאמינים שילד צריך לגדול עם חיבוקים ונשיקות כל היום כל הזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן. וכל מה שילד רוצה אומרים אמן. ושאם ילד בוכה סימן שכואב לו ואין דבר כזה "ילד נודניק" סתם ככה.
    וברגע שהילדה מתחילה לבכות ישר הוא מרים אותה ולוקח אותה לסלון. ואז מתחילה שעה של שעת משחק, ואני יוצאת הרעה!!!
    והיום הוא אמר לי משפט נורא:
    בזמן שהילדה בוכה ואני אמרתי לו שהוא מזיק לילדה בזה שהוא עונה לקריזות שלה אז הוא ענה לי "לא פלא שהילדה כבר לא אוהבת אותך"
    נכון שבזמן האחרון הילדה כל היום רק אבא אבא אבא ואני כאילו לא קיימת בשבילה. ואני גם מודעת לעובדה שזה בגלל שאני המחנכת והוא המפנק - וזה פשוט נטו ככה, אין שילוב בין השניים!!! כל היום אני איתה וב20 דקות שהוא איתה ביום זה נטו פינוק. אבל לבוא ולהגיד לי משפט כזה? כשהוא יודע כמה קשה לי? כשהוא רואה שאני נפגעת מהילדה אבל מנסה להתמודד עם זה? והוא ניסה ישר לשנות את סגנון המשפט, אבל זה לא משנה, זה יצא לו אמיתי מדי ומהר מדי בשביל שהוא יכחיש שהוא חושב ככה

בנות זה קשה לי בטירוף!!! וזה עוד כשההורים שלו לא בארץ. כשהם פה אז בכלל אין למילה שלי שום משמעות
13 תגובות
עמוד 1
  • תראי אין לי עצות לתת לך איך לפתור את הבעיה עם בעלך פרט ללנסות לדבר ולהסביר לו
    כי כאחד מהיסודות בחינוך זה שיתוף פעולה בין ההורים ואחדות בהחלטות ובחינוך מכיוון שאם את אומרת משהו אחד והוא משהו אחר הילדה מקבלת מסר מבלבל ולכן נוצר המצב שהיא "מעדיפה" אותו אבל אני בטח לא מחדשת לך בזה כלום כי את מודעת לזה שזאת בעיה שאין בניכם דעה משותפת ודרך פעולה מוסכמת
    לדעתי זה פשוט לשבת לדבר איתו ולהסביר לו שזה לטובת הילדה ושאי אפשר לתת לה מסרים סותרים
    איך לשכנע אותו זה כבר משהו שאין לי אפשרות לעזור או לייעץ רק את מכירה אותו מספיק טוב כדי לדעת איך לעשות את זה
    בהצלחה בכל מקרה סליחה שלא עזרתי יותר מידי
  • אני כל כך מבינה אותך.
    גם אצלי זה ככה בגלל זה אני מחפשת לי דירה כי כאן כולם מפנקים אותה והמילה שלי נישברת.
    בקשר לבעלך את חייבת לשבת איתו לשיחה רצינית ולהסביר לו.
    דברי איתו ברוגע ולא כשהילדה ערה.
    אני בטוחה שהוא יבין
  • מציעה לך ללכת יחד עם בעלך למפגשים של מכון אדלר או משהו דומה
    שישמע ממישהו בר-סמכא על שיטות חינוך
    ברוב העיריות יש מפגשים כאלה במחיר מסובסד
  • כמובן שאת צריכה להציג את זה בצורה חכמה ולא שהולכים לשם כדי להראות לו כמה הוא טועה, אלא ללמוד ביחד וגם סוג של זמן איכות
  • הבנות כבר אמרו הכל

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מצטרפת לבנות ולהמלצתה של אמא שך זיV ובל מקרה כדאי למצוא את שביל הזהב בין דרכך לדרכו.

ובקשר לפגיעות שלך - זוכרת שהאנשים הכי קרובים לנו מצליחים לפגוע בנקודות הכי כואבות? זה בגלל שהם מכירים אותנו ובעיקר בגלל שאנחנו מספרים להם דברים שכואבים לנו, שמשתמשים במידע הזה נגדך זה כואב מאוד....

להב היא ילדה בריאה פיזית ונפשית בגיל בו היא המאהבת הקטנה של אבא (בדיוק כמו שבן היה מאהב של אמא ותשאלי כל אמא לבנים על המאהב שלה...)
    זה חלק מהתפתחות תקינה של ילדה, זה לא דוקא להב לא סובלת את אמא שלה, את אמא יש לה כל הזמן, אמא ברורה מאוד וזמינה מאוד, במעט הזמן שיש להם יחד היא מעדיפה אותו - האם היה עדיף שהיא לא תרצה להיות איתו????
    אבל כשבאמת צריך יד מנחמת חוזרים לאמא...
    באמת שאין לך מה להעלב מבת שנתיים שמעדיפה את אבא על פנייך. עלייך לשמוח בכך שיש להם קשר טוב ויפה שהקשר הזה מאפשר לך לנשום מעט שטוב לה עם עוד אנשים פרט לך (זה רק מוכיח שהקשר ביניכן טוב מאחר וממנו היא יכולה לצאת לקשרים נוספים)

• סיוון אני כל כך מבינה אותך, ככה היה לי שהגדולים היו כל כך הרבה התמודדויות בגלל שהוא היה עושה משהו אחר ממה שאני הייתי מחליטה ואז כאילו היה להם דוגמה שנייה ופה זה הרס את מה שאני ניסיתי לעשות. בהחלט ממליצה בחום על מכון אדלר להורות, יחד עים בעלך שיידע שבסך הכל בזה שהוא מחליט משהו אחר הוא פוגע אך ורק בילדה. כמובן לטווח הרחוק. אז קחי אותו לשיחה ותסבירי לו.
  • סיון מי מסתובב איתה בלילה כשהיא קמה? את או נתי?

אם נתי כל כך רוצה לפנק אותה ושהיא לא תבכה אז שגם הוא לא יישן
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • כמו שמירית כתבה - אתם צריכים לגבש חזית אחידה מול הילדה.

לגבי הסיפור שלך עם השינה
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • תודה לכולן על העצות. התחלתי לברר לגבי מכון אדלר, וגם בארגון "להב" (חחחחחחחח מצחיק אותי

• אה, עכשיו הבנתי.....אצלנו קמים ביקיצה טבעית
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • את צודקת בכל מה שאמרת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה