איזה קטע-דיברתי עם איזה יפית אנג'ל בטלפון ו....... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלתי אותה אם היא יפית אנג'ל מהפורום. אמרה לי שלא. אמרתי לה אוקיי ובאתי לסגור שאלה אותי למה את שואלת? יש משהו ספציפי? כי אני יפית אנג'ל. אמרתי שהשגתי את המספר ב144 ואולי יש עוד יפית. וממש תחקרה ושאלה. אז אמרתי לה כי אני גולשת באיזה פורום הורים חדשים וקבעתי להפגש איתה. אמרה לי לא זאת לא אני.

אני לא אתפלא אם יפיתוש לא תבוא. כמובן כי יש לה הרבה מה לחשוש מלהפגש איתי. אבל אני בכל מקרה יוצאת עכשיו לקניון אשתה לי שם קפה ואהיה עם הלפטופ. אם לא תבוא זה לא שסידרה אותי גם כך נחמד לי לשבת שם. שיהיה. מקווה שתבוא כי אחרת תהיה אפסית אבל כרצונה.

8 תגובות
עמוד 1
  • סתומה
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אורטל למה היא הלכה?
    לא צריך להתעסק עים אנשים שמתנהגים בצורה כזאת
  • מתוקונת את הסתומה וגם החברה שלך יפית אנג'ל סתומה וכן אנג'ל זה שם משפחתה כמו שפירסמה אותו בפורום כל הזמן. והטלפון שיש לי שלה היא כלכך דואגת אז המציאה עכשיו שזה לא שמה. חחחחחחחחחח יש לי גם טלפון שלה וגם כתובת מסכנה. לא שאעשה עם זה משהו אבל נחמד שיש.

אני בכלל לא מכפר סבא
    נראה לך שאסע במיוחד בשביל עקומה עם אף ארוך לכפר סבא לראותה?

למה מה חטאתי? חחחחחחחחחחחחחחחח
    ימותו ילדיכן אמן!!!! שלה בגן ושלך בניתוח אמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פחדנית ממה? מה היתה עושה ל רוצחת אותי?
    חחחחחחחחחחח

על כן נאמר סתומה היא וגם את שהאמנתן שאגיע.
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    נקמה מתוקה.

דרך אגב לא מאמינה שבכלל היא באה כי היא זאת שדיברתי איתה בטלפון זה בטוח
    אבל................ אם בכל זאת יש סיכוי קטנטנ שכן באה

אז גם היא וגם את סתומות.

שוב
    שימותו ילדיכן. שלך בניתוח שלה בגן

חחחחחחחחחחחהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
    אני בכלל מחולון איך אגיע לכפר סבא? מה כל החיים אגור בכפר סבא? נראה לך? חחחחחחחחחחח מסכנה יפית בלחץ שיש לי טלפון שלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פחדנית אעלק חחחחחחחח לה לה לה. תפוצצו ותפוצצו. אמהות שכולות. חחחחחחחח

• אורטל ראית איך היא הפילה את עצמה בשניה?
    אמרתי לך שלא שווה לינסוע כי היא לא תהיה למרות שהיא גרה בכפר סבא
    אז מי הפחדנית פה?
    חחחחח חשבת שאני יפסיד לימודים בשביל הפרצוף המכוער שלך?
    ואת ממש סתומה אם את חושבת שאנג'ל זה השם משפחה שלי
    אני מרשה לך לכתוב פה את הטלפון והכתובת שלי כי אני בטוחה שאין לך
    את לא דיברת איתי וגם לא תיזכי לדבר איתי
    בקשר לילדים שלנו-הרב אמר לי שכשמשהו מקלל ככה ילדים קטנים
    אז הילדים זוכים לאריכות חיים ומי שמקלל סופו לאבד את בניו שלו בעצמו!
  • סתומה מפגרת
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    אורטל הרגת אותי מצחוק פה
    פוגים מצלצלים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
  • כתבתי וכתבתי ובסוף מחקתי הכל

כל מה שאכתוב לכן הוא

תתפוצצו אמהות שכולות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תפוצצו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יפית אנג'ל זה שמך הפלת את עצמך בטלפון עם כל השאלות יא מפגרת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    אמן שיהיו לי ילדים אבל אין מה לעשות אין לי ילדים חחחחחחחחחחחחחחח לכן יש ואתן אמהות שכולות בניתוח של הבת של מתוקונת יהיה מוות בגן של הבת של אנג'ל הבת שלה תמות משבץ מוחי.

ולי אין ילדים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יפית לא יעזור לך בית דין הזדהית בשם האמיתי שלך מאז ומעולם וברור שזאת את וזה שמך כי לחברות שלך את לא תשקרי כמו שכולן מזדהות בשמן האמיתי אבל כי את מנסה לעשות את זה אחרת עכשיו זה עוד יותר נותן לי להבין שזאת את שהיית בטלפון כזאת מטומטמת. חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוכלת את הלב שלך בטח אה? לה לה לה תפוצצי ותפוצצי לא יעזור לך כלום לה לה לה. מפגרת ומסכנה עם בת אוטיסטית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תקללי כמה שתרצי גם כך אין לי ילדים חחחחחחחח

לא עונה לכן יותר תתפוצצו וזהו אני שמחה עשיתן לי את השבוע

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    גם מטורפת וגם שקרנית..מילא היית יודעת לשקר
    שרון שמש בחול אם הייתה בארץ הייתי מבקשת ממנה שתדבר עם הפסיכולוגית שלך שתעלה לך את המינון של הכדורים הם כבר לא משפיעים
    תמשיכי לכתוב פה ולעשות מעצמך צחוק
    לפחות את גורמת לנו ליצחוק וליצחוק זה בריא!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה