אוף, כל הזמן חולים!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גאיה מחודש שעבר פיתחה תסמיני חום בכל מיני אופנים.
    שבוע אחד זה היה חום עם הקאות ושלשולים
    בשבוע שאחרי היה לה שיעול ונזלת עם חום
    שבוע אחרי פשוט חום ללא סיבה (אז הנחנו שזה שיניים)
    כמובן שבכל הפעמים הלכנו לרופא והתואנה היא שזו השנה הראשונה בגן אז היא חולה המון וזה אצל כולם ככה!
    אבל אני מכירה עוד לא מעט ילדים שהיו שנה בבית וזו להם שנתם הראשונה בגן והם לא חולים כל כך הרבה.
    אני רוצה לבקש הפנייה לבדיקת דם, חשבתי שאולי זה טפיל שמחליש אותה או מחלת הנשיקה....לא הגיוני שכל שבוע יש חום גבוה! כשביקשתי מהרופא הוא אמר שממש אין צורך בבדיקות...אבל לא מעניין אותי....אני אדרוש!
    הכי מעצבן שכל פעם זה להיעדר מהעבודה ליומיים....כבר ממש לא נעים לי!
    ורק פתחתי את הפה שכל השנה אני נעדרת בגללה ואף פעם לא בגללי והנה גם אני עם דלקת בגרון ומסתבר שהיה לי היום חום ואפילו לא ידעתי או הרגשתי....
    אז שוב פעם להעדר מהעבודה....אוף!

אשמח לחיבוק, חיזוק, עצה, תרופת סבתא או סתם תרומה כספית לקראת היום שיפטרו אותי מריבוי ההעדרויות

[center]

14 תגובות
עמוד 1
  • החלמה מהירה

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי

• בטח קבלי מלאאאאאאאא
    תרגישו טוב
  • בטח קבלי מלאאאאאאאא
    תרגישו טוב
  • מאמי אצלנו הרופאה כבר מזמן הייתה נותנת בדיקות דם, תתעקשי שהוא יעשה לה, מזה לא צריך. שתרגיש טוב

• ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• ניתאי החיים שלי!

• החלמה מהירה לבובה

• הי, גם אגם חולה המון, כל שני וחמישי חום ושיעול ונזלת, ממש מעצבן. אצלינו בקופה יש שני רופאים אחת שלא נותנת תרופות ועל כל דבר אומרת שזה וירוס, ורופא נוסף שעם כל פניה שולח לבדיקות דם וצילומי חזה. לפני חודש וחצי אגם הייתה כמעט שבועיים עם חום והלכתי לרופאה הראשונה פעמיים וחזרנו ללא טיפול והחום המשיך, ורק אחרי שבוע הלכתי לרופא השני והסתבר שהיה לה דלקת ראות.אז החלטתי שאני הולכת רק אליו, עדיף שיקדרו להם את האצבע בעם נוספת אבל ניהיה בטוחים במה שיש להם או אין להם.
    קבלי המון

[[url=http://www.glitterfly.com]l
  • הרופאה של אריאל שולחת אותו כל כמה זמן לספירת דם כדי לראות אם יש משהו או לא...כי למשל בפעמיים האחרונות פיספסו אצלו דלקת ריאות כי לא היה חירחורים או ציפצופים בריאות...אז עדיף שישלחו אותו לבדיקות מאשר לא...

החלמה מהירה
  • האמת שגם הרופאה של עידן שולחת אותו לעשות בדיקות דם אם יש חום שלא יורד...
    מאוד מוזר... מה אכפת לרופא לתת הפניה
  • היום הייתי אצל הרופאה עם גאיה והתעקשתי מאוד אפילו התווכחתי איתה, היא בגישה אחרת ממני אבל הסברתי לה שעם אינטואציות של אמא לא מתווכחים!
    קיבלנו הפנייה לכל הבדיקות שיש כולל בלוטת תריס וגם הפנייה לצילום חזה. אני לא מוותרת עד שנבין ממה נובעות כל המחלות המלוות בחום שפוקדות אותה כל שני וחמישי!

רק בריאות!

[center]

• טוב מאוד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה