אובדת עצות-אבקש עזרה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני חדשה..

אני נשואה למעלה משנה ומנסה להרות, אך ללא הצלחה.
    הגענו למומחה שבדק וראה שהכל תקין למעט התנועתיות המעט חלשה של בעלי.
    עברנו להזרעות.. עברנו 3... במהלכן לקחתי פעם ביום איקקלומין ולאחר מכן אסטרופם..
    נשלחתי לצילום רחם ואז ניסינו בדרך הטיבעית לפני שמתחילים עם הזריקות.
    בחודש האחרון החלטתי שזוהי הפעם האחרונה שננסה בדרך הטיבעית (בפעם ה-3 מאז צילום הרחם) ובמקביל התחלתי לקחת איקקלומין-בלי אישור הרופא מישום שהוא היה בחו"ל ולא היתה לי דרך להתייעץ איתו (כאמור הוא נתקע שם בגלל הענן מהר הגעש באיסלנד)-לא חשבתי שיהיה משהו לא בסדר מאחר ולקחתי כבר 3 חודשים.
    ביום שישי האחרון הייתי אמורה לקבל מחזור (בדר"כ אני מקבלת באופן סדיר ואפילו באותה שעה!!) ולא קיבלתי (במקביל היו לי כאבי בטן והפטמות כאבו).
    היום הלכתי לבצע בדיקת דם להריון ויצא שלילי...
    אני לא יודעת מה לעשות, האם קרה משהו בגלל האיקקלומין או שזה סתם צירוף מיקרים.
    אבקש את עזרתכם בהקדם, אני ממש אובדת עצות.
    הרופא שלי עובד רק מחר, וזה מלחיץ אותי.

תודה רבה רבה,
    חן.
5 תגובות
עמוד 1
  • שאלה לי אליך או לכל מישהי אחרת שמבינה...
    אם עשיתם בדיקות ויצא שאצלך הכל תקין (ב"ה) ורק לבעלך יש את הבעיה, אז מדוע את צריכה לקחת אקקלוומין!?
    גם אני עברתי הזרעה כי לבעלי יש בעיה עם הזרע אבל הרופא לא רצה לתת לי לקחת אקקלומין.

ועוד דבר, אם עברת 3 הזרעות מדוע את לא עוברת ישר להפריה!? בשביל מה "להתעכב"....(אני מניחה שאת רוצה כבר להיכנס להריון) ותשאלי את הרופא שלך, למה הוא לא מפנה אותך להפריה אם הוא רואה אחרי 3 הזרעות שעדיין לא נכנסת להריון!? ואם הוא לא נותן לך מענה כמו שצריך, תפני לרופא אחר.

ואל תדאגי את תכנסי להריון ב"ה - מבטיחה לך!
  • תודה רבה מירית...

הרופא שלי הוא מומחה בתחומו, אני סומכת עליו במאת האחוזים, הוא אומר שאין קיצורי דרך, אבל ביום שישי יש לי תור אצלו ואתעקש על הפריה.
    המצב הזה גומר אותי... בעיקר נפשית...
    כל פעם שאני מקבלת מחזור אני מרגישה שאני לא מצליחה להתמודד עם זה, זה מפיל אותי לקרשים.
    נמאס לי שאומרים לי שהכל יהיה בסדר וצריך רק סבלנות... צריך להפסיק לחשוב על זה וזה יבוא... לא מסוגלת לשמוע את זה יותר! זה מוציא אותי מדעתי! שלא נדבר שכל אחד מתחיל עם הסיפורים שהוא מכיר מישהי שלקח לה 20 שנה ואז היא נכנסה להריון עם שלישיה ואיזה חמודים ומהממים... די! זה ממש לא מנחם שמישהי לקח לה 20 שנה, זה כיף לשמוע שיש סוף טוב, אבל שיקח לי 20 שנה????

אני בטוחה שכולכן תזדהו איתי..
    אני ממש מתוסכלת ומכניסה גם את בעלי לתוך הלופ הזה...

מפחדת.. מפחדת.. מפחדת..

מחכה כבר לבשורות !
  • אני כל כך מבינה אותך! אבל גם אני הייתי כמוך בדיוק!!!! מפחדת, עצבנית וכ'ו ומה גם שבעלי צריך לעבור ניתוח כתוצאה מהזרע החלש ובגילי אני רוצה להביא עוד ילד "מהר", למרות שעכשיו את אומרת לעצמך "כן אבל לך יש כבר אחת" אז זהו זה לא נכון לחשוב ככה כי אני רק חושבת מה אני צריכה לעבור זה כבר מתיש נפשית! אבל.... אוי ואוי אם את תהיי חלשה ושלילית! זה רק יחמיר את המצב ואני יודעת שכולם אומרים לך את זה אבל תשתדלי לחשוב חיובי וכל פעם לאזור כוחות מחדש ולהסתכל קדימה - כי זה יגיע!!! את תראי את תכנסי להריון (ב"ה)!
  • אני גם נכנסת כדי לעודד!!!
    אנחנו גם היינו ב"קטע" הזה..
    הייתה לי לצערי הפלה, שרק הסתבכה..כולם כבר לחצו עלינו לעבור לטיפולים..היה לי קשה עם זה, (בגלל הזמן שנה וחצי בסה"כ מההיריון-הראשון שהלך לשני,בגלל הגיל: 35),התחלתי לעשות בדק-בית: דיאטה,הליכות,סידורים: פאנג-שווי, מעבר-דירה (שינוי-סביבה,אם לא מתאימה),כלבה מתוקה,שרק אפשר לאהוב אותה כל-היום,כי זה צורך,שרק מתחזק,לאחוז תינוק-חמים ולחוש בהיריון ואם זה לא קורה, זה פשוט מתסכל..אבל זה משתחרר כשזה קורה ולכן חשוב לעבוד כדי להצליח לדעתי) וגם הלכנו לאייל-פוליטי מצפת (יש לו אתר),לי נתן חליטה-סינית מחממת ולבעלי ממזגת, ומסתבר כי גם לו היה זרע חלש,שלאחר מס' חוד' ברוך-השם הצלחנו..בעלי עשה בדיקת-זרע והיא יצאה ממש גרועה ביום שבו עשיתי את הבדיקה להיריון (אני בכלל הייתי מועמדת לניתוח-נוסף,הייתה לי כבר הפנייה ובכ"ז שכבנו,זה המזל-הגדול,מה שאומר שצריך זרעון-אחד מהיר בשביל להצליח! עם המון אמונה ותיקווה..
    לא הלכנו לטיפולים בגלל חוסר-זמן,כסף ובפנים תחושה-פנימית שיהיה טוב ויהי מה,
    אז אני נותנת את העידוד-"הטיבעי", לא להפסיק ולאהוב,כי גם בחודשים הכי גרועים בתוצאות, יכול להיות היריון-מבורך!!! בהצלחה!
  • גם אני עברתי את התהליך... ומחזקת את דבריה של חברתי מירית....

כל מילה בסלע חושבת בדיוק כמוך

בהצלחה ובשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה