הזרעה ב.. שישי!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי.

רציתי לשאול, האם מי מכן יודעת היכן ניתן לעשות השבחה + הזרעה ביום שישי (לא בדווקא דרך הקופה)?

תודה מראש
7 תגובות
עמוד 1
  • באיזה איזור את נמצאת?

יש מעבדות שעובדות בשישי בעצם מתי שצריך, וקיבלתי החזר מלא מהקופה.
  • אם את שייכת לקופ"ח מכבי אז במכבי השלום בת"א אפשר, בביה"ח (איכלוב בת"א, מאיר בכ"ס) גם עושים השבחות-שווה לבדוק מולם אם זה תקף גם ביום שישי.
    בהצלחה
  • תודה יקירות.

אני מאזור ירושלים, בקופת חולים מכבי ובעלי בכללית.

ידוע לכן אם יש מקום שסכימו לטפל בנו מ2 הקופות?

שוב, תודה מראש, מה הייתי עושה בלעדיכן....

• אני לא יכולה לעזור לך לגביי איזור ירושלים, אני כן יכולה לשלוח לך הרבה הרבה בהצלחה...
  • היי
    אני במכבי והאיש בכללית, אומנם אנחנו עוברים את הטיפול בת"א, אבל אני מניחה שהפרוצדורה זהה.
    את יכולה להתקשר לכללית ולברר היכן הם עושים השבחות ביום שישי, כך שהם ינפיקו לך טופס 17, במידה וזה לא מסתדר לך לעשות השבחה במקום אחד והזרעה במקום אחר, תבררי אם את יכולה לשלם ולקבל החזר, זה אגב מה שאחנו עושים. משלמים 500 ש"ח (על 2 השבחות) מגישים את המסמכים בקופת חולים כללית ומקבלים החזר לחשבון הבנק תוך חודש.
    בהצלחה
  • חברות שלי,

קצת באיחור (אבל זה עדיף מכלום) רציתי לומר תודה!!!

במיוחד לכן שיוה ומודה לאל, אתן מקסימות!

עברנו את ההשבחה בכללית בירושלים ואת ההזרעה במודיעין. למכבי יש שם סניף גדול וחביב.

לצערי מכבי קצת חירפנו אותי, הם הפנו אותי לכל מיני מקומות שלא עובדים איתם ובכלל, כמו בית חולים שערי צדק, אח"כ נתנו לי רשימה של מכולות של רופאים שיעשו את ההזרקה, רופאים של עובדים בכלל בשישי, רק אחרי שביקשתי לדבר עם המנהל של המנהל של המנהל, הם התחילו לדבר ברור...

העיקר שעברנו את זה ואינננשלללהה תשובות חיוביות.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה