רון מתישה אותי, אני חייבת עיצות בבקשה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכולן.

לא יוצא לי לבקר כאן הרבה, אני עובדת מאוד קשה במשרד,
    אז אני מתנצלת מראש
14 תגובות
עמוד 1
  • זה באמת קשה

http://www.holdthatpic.com/
  • אלינו'ש- מה שלומך יקירתי?
    מה עם חיזבלון?
    לגבי האקמולי- אנחנו כבר באדויל ונורופן וגם זה לא עוזר!
    זה תקופה, יעבור, אני אומנם תשושה, אבל זה לא מרגש אותי כל כך, אני מכירה את זה מאלעאי.

לגבי הקנאה..ממש לא נראה לי! ברור שיש לי קשר מטורף ומיוחד עם אלעאי, רבל גם עם רון יש לי קשר מאוד מיוחד, אני מדברת איתה המון, היא מקשיבה ומחייכת
  • זה נשמע כמו תחילתו של גיל שנתיים ״ המעניין״.
    היא כנראה מנסה לבחון גבולות ולמרוד בדרך שלה.
    ילדים לא צפויים בדרכים שלהם וזה ככה נשמע.
    מה הפיתרון? נראה לי שזה תלוי בך במה שמתאים לך.
    ביום שיש לך כח להרים ולפנק תרימי אותה עוד לפני שהיא בוכה ועושה בלגן.
    אם אין לך כוח תגידי לה יפה שאת עיפה וכרגע את לא מרימה אותה. נקודה.
    לא נראה לי שיש כאן עיניין של חינוך היא לא ״תתרגל״ לזה.
  • אני מודה לך
  • אדווש
    את מתארת בדיוק את ההתנהגות של יפתח... רק שהוא בן 9 חודשים...
    כל פעם שהוא רואה אותי הוא מתחיל לבכות. לפני זה הוא משחק ונהנה.
    נראה כאילו אני מפריעה לו!
    "..מישהו צחק עלי
    ושלח אותך אלי,
    איך זה הפכת
    על פיו את עולמי.

לא יודעת את נפשי
    כי ליבי כבר לא חופשי,
    ככה נשביתי
    למה לא להודות..."
  • בני בסדר גמור, הוא כבר לא כזה בלאגניסט, מבוגר ודי אחראי . טיפה מפונק ומאות מתוחכם . יודע מתי ואיפו מותר לעשות ומה אסור . בגן אין ילד יותר ממושמע ממנו . שם הוא חננא שאף פעם לא היה בעונש , בבית הוא פעלטן במסגרת הגבולות המותרים ואם אני כואסת אז הוא מתקשר לסבתא , אמה שלי ומספר שאני סתם כואסת והוא בסך הכל לא עושה כלום . אצל סבתא מותר לו הכל אבל ממש הכל אבל למזי זה פעם בשבוע . שבני היה בגיל שנתיים בתקופת העקשנות (לעסות סצנה הוא נסה פעם אחד ללא הצלחה ואז לא חזר ) אמא שלי למדה אותי תרגיל לתת לו יחס אבל לא פעולה שהוא רוצה ... רוצה ידיים - "בו נשב נשחק במשחק מסויים " . גם היום הוא רוצה שאשחק אותו ואני עסוקה במשהו אחר אז אני פשוט "משתפת " אותו עם זה בישול אז הוא עוזר , בנקיונות גם , אני עובדת במחשב אז מעסיקה אותו "תביא זה , בוי תראה וזהו " . ככה עבר לו רצון אז להיות עם אמא .

• שלגיה-
    תודה, חיזקת אותי, אעמוד על העקרונות שלי, במיוחד בחינוך הילדים, אין פשרות!

אלינו'ש- זה בדיוק מה שאני עושה! לא נותנת לה "ידיים" אבל יושבת לשחק איתה,
    אבל מה קורה שאני לא תמיד פנויה? בעיה..
    בכל מקרה, אני לא מתכוונת להיכנע לה, ממש חבל לי שהיא תגיע לגיל שנתיים כך.
    סה"כ היא ילדה מאוד ממושמעת ומקסימה.

תני להינות קצת מתמונות של בני, איזה קטע שעכשיו הוא "חננה"
  • אני יכולה לשלוח לך במייל תמונות שלו מחופשה שלנו אחרונה .
    בני חננה רק בגן , שאלתי אותו למה אז הוא אמר ש"ככה כולם אוהבים אותו " וככה אני לא יהיה בחדר חשיבה כמשעמם שם . בבית הוא פעלתן .
  • שלום לך
  • אלינו'ש,
    שילחי לי לאימייל, אני אשמח לראות, איפה הייתם?
    [email protected]

נגה, תודה מאמי
  • אנחנו הינו באפריל בהפלגה שיצאה מברצלונה וחזרה לשם 7 לילות .ואז נשארנו בברצלונה עוד 3 לילות . בקרנו בטוניסיה, מלטה , סיציליה , רומה ומרסיי . מאוד נהינו והיה שווה כל שקל ששלמנו .
  • אצלנו זה היה גם עם נגה ועכשיו חוזר על עצמו עם טליה..
    עם נגה ניסיתי הרבה שיטות היחידה שעזרה זה באמת להקשיב לה להרים אותה לחבק ולקחת איתה משחק או משהו טעים או לראות משהו בחלון.. שבוע שבועיים וזה עבר..
    וטליה אותו הדבר עכשיו..
    אני בדיעה שאסור להתעלם כי אז מה היא תבין?? חוץ מזה שהיא בוכה ואת כביכול מרימה כדי להרגיע היא תבין שאת קשובה לצרכים שלה.
    לדעתי אחד הצרכים הגדולים של ילדים זה יחס חום וינוק וזה ממש ממש לא איסור לתת להם את זה.
    אצלנו זה בהחלט עובד. אז נכון שאין זמן ולחוץ וצפוף אבל זה קוה והיא תעבור מקסימום ישנים חצי שעה מאוחר יותר
  • אצלנו זה היה גם עם נגה ועכשיו חוזר על עצמו עם טליה..
    עם נגה ניסיתי הרבה שיטות היחידה שעזרה זה באמת להקשיב לה להרים אותה לחבק ולקחת איתה משחק או משהו טעים או לראות משהו בחלון.. שבוע שבועיים וזה עבר..
    וטליה אותו הדבר עכשיו..
    אני בדיעה שאסור להתעלם כי אז מה היא תבין?? חוץ מזה שהיא בוכה ואת כביכול מרימה כדי להרגיע היא תבין שאת קשובה לצרכים שלה.
    לדעתי אחד הצרכים הגדולים של ילדים זה יחס חום וינוק וזה ממש ממש לא איסור לתת להם את זה.
    אצלנו זה בהחלט עובד. אז נכון שאין זמן ולחוץ וצפוף אבל זה קוה והיא תעבור מקסימום ישנים חצי שעה מאוחר יותר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה