היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום, המחזור שלי הוא בין 30-32 יום מחזור אחרון ב15/4/10 ביוץ לפי בדיקה ביתית היה ב29/4/10 לאחר כשבוע התחיל דימום בנוני, במשך יומיים וחצי, דימום בינוני ללא גושים בכלל גודש בחזה וכאבים בבטן תחתונה. לאחר שהדימום הפסיק, עדיין מרגישה גודש בחזה וכאב קל בבטן התחתונה והרגשה מוזרה בגוף. בבדיקת הריון ביתית יצא שלילי מחזור אמור להיות רק בעוד שבוע-שבוע ויומיים. האם יש סיכוי שמדובר בהריון? מישהיא יודעת על דימום שנמשך יומיים וחצי?
תודה רבה
כל כך רוצה שזה יהיה זה...
3 תגובות
עמוד 1
הכי מדוייק וטוב זה בדיקת דם...
אל תחפשי סימנים... רוב התופעות מגיעות קצת אחרי השבוע 4 ולא ישר בגילוי ההריון....
בשורות טובות
היי.
לפי התסמינים שאת אומרת כן ניראה שמדובר בהריון. אני אשתף אותך במקרה שקרה לחברה טובה שלי, שגם לה היו תסמינים כאלו והיא חשבה שהיא בהריון, היא עשתה 3 בדיקות ביתיות שיצאו שלילי. רק לאחר שהלכה לרופא והוא עשה לה בדיקת דם גילו שהתשובה חיובית.