בוקר טוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות יקרות,

רציתי לדעת האם מישהי עבר סונר זקיקים? מה התהליך??
    ומתי עושים את הבדיקה והכוונה מתי במהלך היום בוקר , צהרים?
2 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק
    סונר זקיקים פירושו מעקב זקיקים, אולטרסאונד וגינלי להעריך את גודל הזקיקים ואת עובי רירית הרחם.
    לרוב עושים את זה בקופת חולים שיש בה מרכז בריאות האישה, אני במכבי מטופלת במרכז בריאות האישה ברחוב בלפור בת"א.
    המעקב מתבצע בין 7-8 הבנות מגיעות נרשמות לפי סדר ההגעה ונכנסות אחת אחת, ככל שמגיעים מוקדם יותר כך יש פחות בנות ומסיימים עם זה קודם, במקביל מתבצעות בדיקות דם (לרוב מבקשים גם דם וגם אולטרסאונד).
    רוב הפעמים אני מגיעה ברבע לשבע (שהקופה עוד סגורה, אבל הראשונה שמגיעה פותחת רשימה וכותבת בה את שמה, וניתן להצטרף) , חשוב לי לסיים עם זה עד שבע וחצי גג כי אני מתחילה לעבוד ב8
    בשעות הצהריים יש תוצאות של בדיקות דם ואחרי שהן מתייעצות עם הרופא האחיות מתקשרות להורות על המשך טיפול.
  • תודה רבה על התשובה המפורטת.
    ודרך קופח כללית גם צריך להגיע ראשון?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה