היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי כשהייתי קטנה היו שואלים אותי במה אבא עובד והייתי עונה בבנק... ומה אמא שלי עובדת הייתי עונה בבנק אז היו אומרים לי גם את תהיי בנקאית ורציתי להוכיח לכולם שהם טועים אז למדתי עיצוב שיער ואיפור אחרי כמה שנים הצטערתי על ההחלטה לא להיכנס לבנק אבל הבנתי שמאוחר לי.... עד שבוע שעבר שהציעו לי להינכס לבנק ועוד ליד הבית ממש התלהבתי עשיתי את המבחנים של אדם מילוא בתיקווה שאני יעבור ובאמת אתמול הודיעו לי שעברתי ממש התרגשתי אבל הבנק לא יהיה ליד הבית אלא ברמת גן ואני יצתרך 2-3 אוטובוסים ופעמיים בשבוע יש פיצול שבזמן הפיצול לא יהיה לי מה לעשות עם עצמי ואלו יהיו ימים שאני לא יראה את הילדים בכלל.החלטתי בצער רב ביותר שאני נאלצת לוותר על המשרה הזאת אבל ממש כואב לי יש לי כמו צביטה בלב שפספסתי משהו שממש רציתי. למרות הצביטה אני מנסה לחשוב שזה היה פוגע בילדים יכול להיות שגם בימים שהייתי מסיימת מוקדם הייתי חוזרת עצבנית ועייפה מהאוטובוסים וזה מקל עלי קצת אבל עדיין.....
סתם הייתי צריכה לפרוק וסליחה על החפירה. מיכל.
8 תגובות
עמוד 1
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אני לא בטוחה שעשיתי את ההחלטה הנכונה בזה שויתרתי בגלל המרחק אבל מקווה שלא ישכחו אותי כשיהיה להם משהו קרוב יותר.......
מיכל.
את יודעת מה את רוצה מעצמך וטוב שאת חושבת גם על הילדים כמו שאמא שלי אומרת כול הכווה לטובה
התקבלת לבנק עצמו או לכוח אדם?
כי אם את עובדת בתור טלר דרך כוח אדם, את יכולה לעבוד רק בוקר (תשכנעי אותם) בלי הפיצול. חוצמזה, בהתחלה הם נותנים לך סניפים רחוקים אבל אח"כ את יכולה לבקש לעבוד קרוב יותר.
בכל מקרה הילדים במקום הראשון ועדיף שתהיי שלמה עם עצמך מאשר תאכלי את הלב.
בהצלחה!
נשמע שעשית בחירה נכונה בשלב הזה... תנסי איכשהו לשמור על קשר עם מחלקת כ"א ולהזכיר להם את קיומך מדי פעם
ואגב, אני לא חושבת שזה פספוס, כי אם היית הולכת לתחום הזה מזמן, בגלל שזה מה שהיה מצופה ממך, יכול להיות שלא היית שלמה עם זה. לפעמים צריך לעבור תהליך כדי להבין מה את רוצה
בהצלחה
אני חושבת שעשית בחירה מהלב כי זה לא מרגיש לך נכון כרגע. כל עכבה לטובה ואני בטוחה שברגע הנכון העבודה שאת רוצה תגיע