היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הרופא ריאות של עדן החליט שהיא צריכה לעבור ברונכוסקופייה. למי שלא יודעת זה תהליך שלוקח בערך רבע שעה, עשרים דקות והוא מבוצע בחדר ניתוח בהרדמה מלאה. מכניסים צינור עם מצלמה לגרון או לאף ומסתכלים על הריאות. אמרו לנו שאפשר להישאר עם הילדה עד שהיא נרדמת. אני לא יודעת איך אני אוכל לעשות את זה בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב! שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
ליאתי, מה הבעייה בדיוק? אלעאי אסמאטי ועשיתי הכל כדי לא להגיע לברונכוסקופייה! לא הייתי מוכנה לשמוע על כך בשום אופן, ות'אמת, גם הרופאה של אלעאי לא היתה מעוניינת, דווקא בגלל ההרדמה.
אבל אם אין ברירה, את חייבת להישמע לרופא..
בהצלחה מאמי
מאמי תגידי תודה שזה בהרדמה מלאה בשוודיה עשו את זה ללולי ללא הרדמה כשהיא ישבה ביידים של בעלי וצרחה ואני עמדתי בצד החזקתי לה את הידיים ובכיתי איתה יחד תאמיני לי שעדיף בהרדמה מלאה סך הכל זה תהליך מהיר אבל מאוד לא נעים שיהיה בהצלחה
היי מאמי "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
קבלי
אדווה ואורטל עשינו כבר את כל הבדיקות האפשריות לגלות מה הבעייה עם עדן. חושבים שהיא אסמטית כמו אבא שלה. בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב! שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
למעין עשו ברונכוסקופיה. החלק המפחיד אותנו זו ההרדמה המלאה, החלק הקשה להם זו ההשכמה... כל הליך פנימי הוא מפחיד וזה לגיטיי. שאלתם מה הוא מקווה / מקווה לא למצוא? תקחי המון אויר לפני הבדיקה, תצטרכו להגיע יום-יומיים לפני לעשות טרום-ניתוח (יום של התרוצצויות, בדיקות, שיחה עם המרדים ובעיקר המון זמן המתנה בין לבין) מאחלת לך מכל הלב שכבר תהיו אחרי....
בכל מקרה - לאחר שנה ומשהו של דלקות ריאה חוזרות (כל התקף שיעול הפך במיידי לדלקת ריאה, לא הצליחו להבין למה ומדוע) ברמה של פעם בשבועיים-שלושה-חודש הלכנו להומופט ו-555555555555 כבר 3 חוד'..... ממליצה בחום רב!
קבלי המון חיבוקים מאמי
תודה בנות בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב! שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
אחותי עברה את זה (בגלל בעיה אחרת)
[[[
אוי מאמי, כל כך מבינה אותך אני עשיתי גם לפני כמה שנים אחרי ארועים חוזרים של חור בריאה, ולקחו לי ביופסיה וב"ה הבדיקה יצאה תקינה לחלוטין. ב"ה בשורות טובות והיא תעבור את זה בשלום
זה גם היה הדיל שלי עם אישי
וואי מאמי שולחת לך מליוני
רק בריאות
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
ענבל דרור קורא לכל ההומאופטים ולכל הרפואה הטבעית רפואה אינדיאנית. בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב! שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
שיהיה בהצלחה ממוש
שיעבור בהצלחה ובקלות
מבינה אותך, עברתי את זה עם דניאל (הרדמה מלאה). אבל אם זה למען בריאותה העתידית - את חייבת לעשות את זה